Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvilken dokumentation kan du sende for at bekræfte din anmeldelse? Følg

Når du sender dokumentation, der viser, at du har haft en købs- eller serviceoplevelse, hjælper du os med at bekræfte, at du er kunde hos virksomheden. Det er en vigtig del af vores arbejde med at sikre tilliden til online anmeldelser.

Vi kan bede brugere om dokumentation på baggrund af en henvendelse fra f.eks. en virksomhed eller forbruger. De har nemlig mulighed for at gøre os opmærksomme på eventuelle problematiske anmeldelser. Nogle eksempler er:

• En virksomhed, der har fået en anmeldelse, kan rapportere den, hvis de ikke genkender brugeren, der har skrevet anmeldelsen, som kunde hos dem.
  • Brugere af vores platform kan rapportere en anmeldelse, hvis de mener, den ikke lever op til vores retningslinjer.
  • Trustpilots Compliance Team kan bede om dokumentation, der bekræfter, at alting er, som det skal være - f.eks. hvis vi er blevet gjort opmærksomme på, at anmeldelsen er blevet skrevet for den forkerte hjemmeside.

Hvilken type dokumentation accepterer vi?

• Ordrebekræftelser
  • Fakturaer eller kvitteringer
  • Følgeseddeler
  • Screenshots af din brugerprofil, når du er logget ind på den
  • Din e-mailkorrespondance med virksomheden, du har anmeldt.

Hvis du ikke har nogen af de dokumenter, der er nævnt ovenfor, kan du sende os det, du har, så kigger vi gerne på det. Hvis det indeholder nok information til at verificere din anmeldelse, gør vi vores bedste for at få den online igen.

Hvad skal vi kunne se?

Når vi kigger på dokumentationen, forsøger vi at forbinde personen, der har skrevet anmeldelsen, med købs- eller serviceoplevelsen, de har beskrevet. Der er fire ting, vi som regel ser efter:

• Virksomhedens navn
  • Kundens eller modtagerens navn, eller brugeren af serviceydelsen
  • Købsdato eller dato for brug af servicen
  • Et referencenummer.

Vi modtager oftest ordrebekræftelser som dokumentation for en anmeldelse. Her er en mere detaljeret forklaring af, hvilke elementer, vi kigger på:

Hvis din dokumentation indeholder personfølsomme oplysninger - så som bankkontonummer - kan du overstrege dem, inden du sender den til os.

Vi er klar over, at det ikke er alle, der er IT-hajer. Hvis du har brug for hjælp til at lave screenshots på en bærbar eller stationær computer, kan du læse denne guide.

*Bemærk: Hos Trustpilot er en købs- eller serviceoplevelse køb af et produkt eller brug af en virksomheds services på en måde, der kan dokumenteres, f.eks. via korrespondance eller anden kontakt med virksomheden. Se vores Brugerretningslinjer for mere information.