Sådan redigerer eller sletter du din anmeldelse

Måske har du ændret mening, eller du er kommet i tanke om noget, som du havde glemt at tage med. Det kan også være, at du ikke længere har lyst til at dele din oplevelse. Uanset hvad grunden er, har du altid mulighed for at redigere eller slette dine anmeldelser på Trustpilot.

Når du skriver en anmeldelse på Trustpilot, offentliggøres den straks uden ændringer. Og da anmeldelsen er brugergenereret, bestemmer den person, der har skrevet og ejer den, om anmeldelsen skal slettes eller redigeres. Hvis du har ændret mening eller bare gerne vil opdatere det, du har skrevet, kan du læse nedenfor, hvordan du kan redigere eller slette din anmeldelse.

Sådan redigerer du din anmeldelse

1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine loginoplysninger.
  2. Før markøren hen over dit navn øverst til højre, og klik på Mine anmeldelser i rullemenuen.

1. Find den anmeldelse, du vil redigere, og klik på Redigér nederst.

1. Redigér din anmeldelse. Du kan ændre din stjernebedømmelse og teksten i din anmeldelse. Hvis du opdaterer anmeldelsen, anbefaler vi, at du angiver i teksten, at anmeldelsen er blevet opdateret.

1. Slut af med at klikke på Offentliggør din redigerede anmeldelse.

Sådan redigerer du en produktanmeldelse

1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine kontooplysninger.
  2. Før markøren hen over dit navn øverst til højre, klik på Mine anmeldelser i rullemenuen, og vælg Produktanmeldelser.
  3. Find den anmeldelse, du vil ændre, og klik på Redigér. Klik på Redigér anmeldelse i det nye vindue.
  4. Redigér din anmeldelse. Du kan ændre din stjernebedømmelse og teksten i din anmeldelse. Hvis du opdaterer anmeldelsen, anbefaler vi, at du angiver i teksten, at anmeldelsen er blevet opdateret.
  5. Slut af med at klikke på Offentliggør din redigerede anmeldelse.

Sådan sletter du din anmeldelse

Bemærk: Hvis du fortryder, at du har slettet en anmeldelse, er der ikke noget at gøre, da vi desværre ikke kan gendanne anmeldelser.
  1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine kontooplysninger.
  2. Før markøren hen over dit navn øverst til højre, og klik på Mine anmeldelser i rullemenuen.

1. Du kan filtrere efter Serviceanmeldelser og Produktanmeldelser. Find den anmeldelse, du vil slette, og klik på Slet nederst.

1. Klik på OK for at bekræfte dit valg.
Bemærk: Det hænder også, at vores content integrity-team beder en bruger redigere sin anmeldelse, hvis den er blevet rapporteret for at være i strid med Trustpilots retningslinjer for brugere. Vores content integrity-team kan ikke foretage ændringer i en anmeldelse på vegne af en bruger, men de kan fjerne den, hvis vedkommende ikke foretager de nødvendige ændringer.

Forrige: Sådan finder og administrerer du dine anmeldelser