Sådan redigerer eller sletter du din anmeldelse

Måske vil du gerne redigere eller endda slette en anmeldelse, du har skrevet på Trustpilot. I denne artikel kan du læse hvordan.

For at redigere eller slette en anmeldelse skal du logge ind på Trustpilot. Hvis du har glemt dine loginoplysninger, kan du læse denne artikel.

Sådan redigerer du din anmeldelse

Når en virksomhed skriver et svar til din anmeldelse, kan det være, du gerne vil tilpasse den og måske tilføje flere oplysninger, som du oprindeligt ikke havde inkluderet.

1. Gå til Trustpilot.dk, og log ind ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden.
  2. Før markøren over dit navn øverst til højre, og vælg Mine anmeldelser i rullemenuen.
  3. Find den anmeldelse, du vil ændre, og klik på Redigér.
  4. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på Send din redigerede anmeldelse.

Sådan sletter du din anmeldelse

1. Gå til Trustpilot.dk, og log ind ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden.
  2. Før markøren over dit navn øverst til højre, og vælg Mine anmeldelser i rullemenuen.
  3. Find den anmeldelse, du vil slette, og klik på papirkurv-ikonet.
  4. Klik på OK i bekræftelsesvinduet for at slette din anmeldelse.

Bemærk: Hvis du sletter din anmeldelse, kan du ikke fortryde. Vi kan ikke gendanne anmeldelsen, hvis du senere ombestemmer dig.