Hvordan redigerer eller sletter jeg mine anmeldelser?

Måske vil du gerne redigere eller endda slette en anmeldelse. Hvis du vil vide, hvordan du bærer dig ad, kan du læse med hér.

Bemærk, at hvis du sletter en anmeldelse, kan du ikke fortryde handlingen, og vi kan ikke gendanne den, hvis du ombestemmer dig.

Hvordan finder jeg min brugerprofil?

Alle, der har skrevet en anmeldelse på Trustpilot, har en brugerprofil, men hvis du skrev din anmeldelse som svar på en invitation, kender du ikke nødvendigvis dine login-oplysninger.

Hvis du skrev en anmeldelse som svar på en invitation, blev der automatisk oprettet en profil til dig, da du offentliggjorde din anmeldelse, og så har du modtaget en velkomstmail fra os.

For at få adgang til din profil kan du enten:

Finde den oprindelige velkomstmail, du har modtaget fra Trustpilot, og klikke på linket i mailen

ELLER

Bruge e-mailadressen, som invitationen blev sendt til, til at anmode om en ny adgangskode.

Når du er logget ind, skal du følge instruktionerne nedenfor for at redigere eller slette din anmeldelse.

Sådan redigerer du din anmeldelse

Når en virksomhed skriver et svar til din anmeldelse, kan det være, du gerne vil ændre den. Måske vil du ændre den for at inkludere flere oplysninger, eller der kan være andre forhold, der gør sig gældende.

1. Gå til Trustpilot.dk, og log ind på din profil ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden eller ved at klikke for at få adgang til vores login-side
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine anmeldelser
  4. Find den anmeldelse, du vil ændre, og klik på Redigér
  5. Når du har færdigredigeret, skal du klikke på Send din redigerede anmeldelse

Sådan sletter du din anmeldelse

1. Gå til Trustpilot.dk, og log ind på din konto ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden eller ved at klikke for at få adgang til vores login-side
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på profilbilledet øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine anmeldelser
  4. Find den anmeldelse, du vil slette, og klik på papirkurven (slet-knap) ved siden af knappen Redigér
  5. Et pop op-vindue vises med teksten Er du sikker på, at du vil slette din anmeldelse?
  6. Klik på OK for at slette din anmeldelse