Sådan redigerer eller sletter du din anmeldelse

Det hænder, at en bruger ændrer mening om en anmeldelse, eller andre omstændigheder gør sig gældende. Derfor kan du læse her, hvordan du redigerer eller sletter en anmeldelse, du har skrevet på Trustpilot.

Når du skriver en anmeldelse på Trustpilot, offentliggøres den straks uden ændringer. Og da anmeldelsen består af brugergenereret indhold, er det dig, der ejer den, hvilket vil sige, at du til enhver tid kan vælge at slette eller redigere den.

Sådan redigerer du din anmeldelse

1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine loginoplysninger.
  2. Før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine anmeldelser i rullemenuen.

1. Find den anmeldelse, du vil ændre, og klik på Redigér neden under den.

1. Hvis du vil redigere din anmeldelse, skal du ændre teksten. Hvis du vil opdatere din anmeldelse, skal du tilføje et nyt afsnit oven over eller neden under din oprindelige anmeldelse og markere den som opdateret.

1. Slut af med at klikke på Offentliggør din redigerede anmeldelse.

Sådan sletter du din anmeldelse

Bemærk: Hvis du fortryder, at du slettede en anmeldelse, er der ikke noget at gøre – vi kan desværre ikke gendanne den.
  1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine loginoplysninger.
  2. Før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine anmeldelser i rullemenuen.

1. Find den anmeldelse, du vil slette, og klik på Slet neden under den.

1. Klik på OK for at bekræfte dit valg.
Bemærk: Det hænder også, at vores content integrity-team beder en bruger redigere sin anmeldelse, hvis den er blevet rapporteret for at være i strid med Trustpilots retningslinjer for brugere. Vores content integrity-team kan ikke foretage ændringer i en anmeldelse på vegne af en bruger, men de kan fjerne den, hvis vedkommende ikke foretager de nødvendige ændringer.