Hvordan redigerer eller sletter jeg mine anmeldelser?

Ved hjælp af følgende trin kan du redigere eller slette din anmeldelse på Trustpilot. Du kan dog ikke fortryde handlingen, hvis du sletter din anmeldelse. Vi har desværre ingen mulighed for at gendanne den, hvis du ombestemmer dig.

Hvis du skrev anmeldelsen, fordi du blev inviteret til det, blev der oprettet en konto til dig, da du offentliggjorde den, så du har modtaget en velkomstmail. Hver anmeldelse skal være knyttet til en profil med en virkelig person bag, så du kan logge ind på din konto og opdatere eller slette din anmeldelse. For at komme ind på din profil skal du klikke på linket i velkomstmailen eller anmode om en ny adgangskode via den e-mailadresse, invitationen blev sendt til. Brug derefter dine loginoplysninger, og følg vejledningen nedenfor.

Sådan redigerer du din anmeldelse

1. Gå til dk.trustpilot.com, og log ind på din brugerkonto ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden, eller klik på nedenstående knap for at komme videre til vores login-side.

2. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine anmeldelser
  4. Find den anmeldelse, du vil ændre, og klik på Redigér
  5. Når du har færdigredigeret, skal du klikke på Send din redigerede anmeldelse

Sådan sletter du din anmeldelse

1. Gå til dk.trustpilot.com, og log ind på din brugerkonto ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden, eller klik på nedenstående knap for at komme videre til vores login-side.

2. Når du er logget ind, skal du klikke på profilbilledet øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine anmeldelser
  4. Find den anmeldelse, du vil slette, og klik på Papirkurven (slet)
  5. Et pop op-vindue vises med teksten Er du sikker på, at du vil slette din anmeldelse?
  6. Klik på OK for at gennemføre sletningen