Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan forbereder du en fil med de kunder, du ønsker at invitere Følg

Hvilke filformater kan jeg bruge?

Du kan enten bruge .txt- eller .csv-filer, som du kan eksportere direkte fra de fleste versioner af Excel. Et andet godt alternativ er Notepad eller et lignende, simpelt tekstbehandlingsprogram.

For at være sikker på, at specielle karakterer (eller ikke-vestlige karakterer) bliver vist korrekt i dine invitationer, skal du sikre dig, at filen er gemt som UTF-8-kode.

Med Google Sheets

Google Sheets er en gratis applikation fra Google, der kan hjælpe dig med at konvertere filer til et format, der er nemt at bruge, og til at sikre, at dine kundedata bliver formateret korrekt.

Start med at uploade dit regneark til Google Sheets eller åbne et nyt ark og indsæt dine kundedata. Gennemse dokumentet for at sikre, at alting står korrekt, og klik herefter på Download as i menuen Filer. Her kan du vælge at downloade filen som Comma Separated Values:

Med Microsoft Excel

Nogle versioner af Microsoft Excel understøtter at gemme CSV-filer i UTF-8-format (det format du skal bruge til Trustpilot). Bemærk dog, at det ikke er alle versioner af Excel, der understøtter dette, så vores anbefaling er, at du benytter Google Sheets som beskrevet ovenfor.

Start med at lave et regneark med dine kunders e-mail, navn og referencenummer.

Bemærk: Kolonnerne skal oprettes i denne rækkefølge: (1) e-mail, (2) navn, (3) referencenummer, og alle tre kolonner skal udfyldes.

Resultatet kunne se sådan ud:

Når dokumentet er færdigt, skal du gemme det som en kommasepareret fil. Gå til ”Gem som…” og vælg CSV i type-menuen.

For at være helt sikker på at alle internationale karakterer er korrekte i dine invitationer, skal du klikke på knappen Værktøjer og vælge Webindstillinger. Her kan du finde menuen kodning og vælge Unicode (UTF-8).

Klik herefter OK og dernæst Gem. Nu har du en korrekt formateret fil, som du kan uploade til modulet Inviter dine kunder.