Retningslinjer for brug af Trustpilots kategoribadge

Trustpilots kategoribadge er et af vores mest effektfulde badges, der viser en virksomheds rangering/placering i en bestemt kategori.

Funktioner

Der findes 5 typer kategoribadges til at vise forskellige placeringer:

• Nummer 1 i kategori (for virksomheder, der er nummer 1 i en kategori)
  • TOP 3 i kategori (for virksomheder, der er nummer 2 eller 3 i en kategori)
  • TOP 5 i kategori (for virksomheder, der er nummer 4 eller 5 i en kategori)
  • TOP 10 i kategori (for virksomheder, der er nummer 6-10 i en kategori)
  • TOP 100 i kategori (for virksomheder, der er nummer 11-100 i en kategori)

Bemærk: Formuleringen TOP … i kategori angiver et interval og ikke en specifik placering.

Vores kategoribadge fås i 6 standardstørrelser, så det passer til dit website:

• 100 x 86 pixels
  • 120 x 103 pixels
  • 140 x 120 pixels
  • 180 x 155 pixels
  • 220 x 189 pixels
  • 280 x 240 pixels

Kategoribadget findes i to forskellige formater. Du kan vælge mellem et kode-genereret (script) eller statisk (Adobe Illustrator og Photoshop) kategoribadge.

Et kode-genereret kategoribadge ændres automatisk, hvis en virksomheds placering i en kategori ændres. Ændringen gælder både kategoribadge-sektionen på din virksomhedskonto og din virksomheds website, hvis du har indsat scriptet dér.

Det statiske kategoribadge er ikke dynamisk og giver virksomheden større fleksibilitet i forhold til design (form, farve, størrelse).

Brug

• Kategoribadget er tilgængeligt via din virksomhedskonto. Under Integrationer nederst på siden finder du et link til andre integrationsmuligheder.
  • Alle kunder, der abonnerer på Lite, Pro eller Enterprise, har adgang til kategoribadge-funktionen.
  • Kategoribadget bruges til at vise din placering i den kategori (eller de kategorier), der er relevante for din virksomhed. Hvis din virksomhed ikke er i en kategori, kan du læse her, hvordan du ansøger om at komme med i én.
  • Vi anbefaler dig at overveje, hvornår du bruger det statiske kategoribadge i trykt markedsføringsmateriale (f.eks. aviser og brochurer), da en virksomheds placering i en bestemt kategori hurtigt kan ændre sig. Det er virksomhedens ansvar at sikre, at deres badge hele tiden viser den aktuelle/korrekte information fra Trustpilot-sitet.

Misbrug

• Brugen af kategoribadget skal være i tråd med Trustpilots vilkår og betingelser.
  • Misbrug omfatter, men er ikke begrænset til, uautoriseret brug af badget.
  • Misbrug af vores kategoribadge bliver rapporteret og videresendt til Trustpilots compliance-team.