Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

På vores supportcenter finder du oplysninger om bl.a. Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe og produktanmeldelser samt hjælp til at redigere dine anmeldelser og ændre dine kontoindstillinger

Hvordan ændrer jeg mit kodeord?

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du blot følge nedenstående trin:

  1. Gå til dk.trustpilot.com, og klik på Log ind i øverste højre hjørne

  2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne
  3. Klik på Mine indstillinger

  4. Vælg Skift adgangskode
  5. Angiv din nuværende adgangskode, indtast derefter din nye adgangskode to gange, og klik på Skift adgangskode

Kontakt vores supportteam for yderligere hjælp.

Kommentarer

0 kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.