Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan ændrer jeg mit kodeord? Følg

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du blot følge nedenstående trin:

1. Gå til dk.trustpilot.com, og klik på Log ind i øverste højre hjørne

2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne
  3. Klik på Mine indstillinger

4. Vælg Skift adgangskode
  5. Angiv din nuværende adgangskode, indtast derefter din nye adgangskode to gange, og klik på Skift adgangskode

Kontakt vores supportteam for yderligere hjælp.