Hvorfor er nogle anmeldelser markeret som "Verificeret"?

Hvis en anmeldelse på Trustpilot er markeret som "Verificeret", betyder det, at vi har verificeret, at brugeren har haft en reel oplevelse med den pågældende virksomhed.

Det sker automatisk, når en virksomhed bruger vores systemer til at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse. Det sker også, når en bruger har sendt os dokumentation for sin købs- eller serviceoplevelse.

1. Når virksomheder bruger Trustpilots invitationsservices

Alle virksomheder, der bruger Trustpilot, kan invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse af dem. Hvis de bruger vores automatiserede invitationer (uanset om de abonnerer på vores gratis eller betalte services), bliver en anmeldelse, der er skrevet som svar på en invitation, markeret som "Verificeret".

Bemærk: Hvis en virksomhed bruger vores invitationsservices, skal de invitere alle deres kunder på samme objektive måde og med det samme neutrale sprog. Du finder gode råd til at oprette invitationer i vores virksomhedsretninglinjer.

2. Når en bruger dokumenterer sin oplevelse

Brugere, der skriver anmeldelser på Trustpilot, kan blive bedt om at sende os dokumentation som bevis på, at de har haft en købs- eller serviceoplevelse med den anmeldte virksomhed. Det sker for eksempel, når en virksomhed rapporterer en anmeldelse, som de mener ikke er baseret på en reel oplevelse med dem.

Rapporterede anmeldelser bliver undersøgt af vores content integrity-team. Hvis de spørger brugeren efter og modtager dokumentation for en købs- eller serviceoplevelse med den anmeldte virksomhed, lægger de anmeldelsen online igen. Vores content integrity-team markerer anmeldelsen som “Verificeret” for at vise, at de har set gyldig dokumentation.

Bemærk: Anmeldelser, der er verificeret på denne måde, kvalificerer sig ikke til Google Seller Ratings.

Vær med til at bevare tilliden

Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores regler bliver fulgt, og er altid interesserede i hjælp fra vores community. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du modtager en anmeldelsesinvitation, der er i strid med vores retningslinjer, eller hvis din virksomhed har bevis på, at en bruger har forfalsket den dokumentation, vi har modtaget.

Send os en mail på compliance@trustpilot.com med et eksempel på en invitation eller et dokument, der ikke opfylder vores retningslinjer, så undersøger vi sagen. Læs mere om vores whistleblower-funktion.