Hvad betyder “bekræftet ordre”?

Anmeldelser på Trustpilot markeres som "bekræftet ordre", når vi modtager oplysninger, der forbinder brugeren til en oplevelse med den anmeldte virksomhed. Det sker, hvis:

• brugeren blev inviteret af virksomheden til at skrive en anmeldelse, og invitationen blev sendt via vores systemer, eller
  • brugeren har givet Trustpilot dokumentation for dennes købs- eller serviceoplevelse.

1. Når invitationer sendes via Trustpilot

Alle virksomheder, der bruger Trustpilot, kan invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse, uanset om virksomhederne betaler for vores tjenester eller ej.

Men hvis de bruger vores automatiserede systemer (som en del af vores gratis eller betalte tjenester), kan vi matche anmeldelsen med invitationen og e-maillinket, der oprindeligt blev sendt til brugeren. På den måde kan vi automatisk markere anmeldelsen som "bekræftet".

Virksomheder, der knytter deres webshops til Trustpilot, kan automatisk sende anmeldelsesinvitationer til kunder efter hvert køb. Disse anmeldelser markeres som "bekræftet".

Bemærk: Hvis virksomheder sender invitationer, beder vi dem om at invitere alle deres kunder på samme vis og under samme neutrale vilkår. Se vores virksomhedsretningslinjer eller artikel om gode tips til at optimere dine anmeldelsesinvitationer.

2. Når dokumentation er modtaget

Trustpilot-brugere kan blive bedt om at dokumentere deres købs- eller serviceoplevelse hos den virksomhed, de har anmeldt. Det kan f.eks. ske, hvis en virksomhed rapporterer en anmeldelse, som de mener er skrevet af en person, der ikke er kunde.

Rapporterede anmeldelser håndteres af vores compliance-team. Hvis vores team beder om og modtager dokumentation for en købs- eller serviceoplevelse med den anmeldte virksomhed, lægger vi anmeldelsen online igen.

Vores compliance-team markerer derefter anmeldelsen som en "bekræftet ordre" for at vise, at de har modtaget gyldig dokumentation.

Bemærk, at denne mulighed er kun tilgængelig, hvis virksomheden først har benyttet vores funktion Find bruger.

Vær med til at bevare tilliden

Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores regler bliver overholdt. Men vi kan altid bruge hjælp fra vores community. Skriv meget gerne til os, hvis du modtager en anmeldelsesinvitation, som er i strid med vores retningslinjer, eller hvis du er en virksomhedskunde og kan bevise, at din dokumentation er forfalsket.

Send invitationen eller dokumentet, der er i strid med vores retningslinjer, til compliance@trustpilot.com, og så undersøger vi sagen. Du kan læse mere om vores whistleblower-funktion hér.