Har du problemer med at logge ind på din virksomhedskonto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din virksomhedskonto, kan du ved at følge nedenstående trin nulstille koden og igen få adgang til din konto.

1. Du kan nulstille din adgangskode på to måder:
    • Gå til din login-side på businessapp.b2b.trustpilot.com.
    • Gå ind på Trustpilot.dk, og klik på For virksomheder i øverste højre hjørne. Du vil blive omdirigeret til Trustpilots business-site. Klik på Login. Bemærk: Der kan være forskel på det baggrundsbillede, der vises, og det, du ser her.
  2. Klik på linket Glemt din adgangskode?.
  3. Indtast den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på din virksomhedskonto, og klik på Send e-mail.

I løbet af få minutter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Kan du stadig ikke logge ind?

Hvis du stadig ikke kan logge ind, har du måske problemer med din cache. Følg de samme trin i et inkognitovindue. Du kan åbne et inkognitovindue med genvejen Ctrl+Shift+N i Windows eller Cmd+Shift+N på en Mac. Hvis dette virker, burde det løse problemet at slette din cache.

Hvis det ikke virker, skal du kontakte vores supportteam.