Virksomhedsbruger: Problemer med at logge ind?

Hvis du har glemt adgangskoden til din virksomhedskonto, kan du få adgang til den ved at følge nedenstående trin for at nulstille den.

1. Gå ind på Trustpilot.dk, og klik på For virksomheder i øverste højre hjørne.
  2. Du vil blive omdirigeret til Trustpilots business-site. Klik på Login i øverste højre hjørne. Bemærk: Der kan være forskel på det baggrundsbillede, der vises, og det, du ser her.
  3. Klik på Glemt din adgangskode?
  4. Indtast den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på din virksomhedskonto, og klik på Send e-mail.

Du kan også gå direkte til din login-side på Trustpilot ved at klikke på dette link: b2b.trustpilot.com og dernæst på Glemt din adgangskode?

Du bør i løbet af få minutter modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Jeg har ikke modtaget en e-mail

Hvis du ikke modtager e-mailen til at nulstille din adgangskode, har du måske forsøgt at logge ind fra forbrugersitet og ikke din virksomhedskonto.

Tip: Den hurtigste måde at løse dette på er at benytte dette link, som vil sende dig til login-siden for din virksomhedskonto: b2b.trustpilot.com.

Hvis du som virksomhedsbruger logger ind fra forbrugersitet Trustpilot.dk, skal du klikke på Log ind under Har du en virksomhed?

Du vil derefter blive omdirigeret til login-siden for din virksomhedskonto, hvor du kan logge ind på normal vis eller anmode om en ny adgangskode ved at følge ovenstående trin.

Kan du stadig ikke logge ind?

Hvis du stadig ikke kan logge ind, selvom du har fulgt de ovenstående trin, har du måske problemer med din cache. Du kan prøve at løse dem ved at følge de samme trin i et inkognitovindue. Du kan åbne et inkognitovindue med genvejen Ctrl+Shift+N i Windows eller Cmd+Shift+N på en Mac. Hvis dette virker, burde det løse problemet at slette din cache.

Hvis du stadig oplever problemer, til trods for du har prøvet de ovennævnte muligheder, skal du kontakte vores supportteam.