Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

På vores supportcenter finder du oplysninger om bl.a. Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe og produktanmeldelser samt hjælp til at redigere dine anmeldelser og ændre dine kontoindstillinger

Virksomhedsbruger: Nulstil dit kodeord

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du følge nedenstående vejledning for at nulstille dit kodeord og vælge et nyt.

  1. Gå til b2b.trustpilot.dk.
  2. Klik på linket Glemt din adgangskode?
  3. Skriv den e-mailadresse, som du bruger til din virksomhedskonto og klik på Send e-mail.

Du vil inden længe modtage en e-mail med en vejledning til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Kommentarer

0 kommentarer