Understøttede browsere og adblockere

Browserunderstøttelse

Trustpilot understøtter de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari, Edge og Internet Explorer 11. Vi anbefaler at bruge den nyeste version af Chrome for at opnå den bedste oplevelse.

Opdatér til den nyeste version

Du får en notifikation, når Chrome skal opdateres. Klik på notifikationen for at installere opdateringen.

Du kan opdatere Firefox direkte under Indstillinger eller Om Firefox.

Edge køres af Windows Update. For at få den nyeste version skal din computer opdateres regelmæssigt.

Safari følger med din Mac eller iPhone. For at få den nyeste version skal din enhed opdateres regelmæssigt.

Bemærk: Safari til Windows er udgået og understøttes ikke længere.

Adblockere og privatlivsfiltre

Trustpilot understøtter ikke adblockere eller privatlivsfiltre. Vi bruger overvågningsværktøjer for at sikre, at du kan logge ind, skrive anmeldelser osv. Adblockere og privatlivsfiltre kan muligvis registrere vores overvågningssoftware i din browser og påvirke Trustpilots funktioner og ydeevne.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve at whiteliste Trustpilot midlertidigt eller permanent. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte vores supportteam.