Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Understøttede browsere og adblockere Følg

Trustpilot understøtter de nuværende og tidligere hovedversioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge, og vi har begrænset understøttelse af Internet Explorer 11 (IE11). Vi anbefaler at bruge den nyeste version af Chrome for at opnå den bedste oplevelse.

Søg efter den nyeste version

Du kan finde oplysninger om Chrome og Firefox under 'Om' i hver browser i afsnittet Hjælp under Indstillinger, hvor du kan kontrollere og opdatere din browser.

Edge køres af Windows Update, så du har den nyeste version, hvis din computer er opdateret.

Safari følger med din Mac eller iPhone, så du har den nyeste version, hvis din computer er opdateret.

Bemærk: Safari til Windows er blevet droppet og understøttes ikke længere.

Adblockere og privatlivsfiltre

Trustpilot understøtter ikke adblockere eller privatlivsfiltre, da vi ønsker at give vores brugere den bedst mulige oplevelse, når de besøger vores website.

Vi bruger overvågningsværktøjer for at sikre, at du kan logge ind, skrive anmeldelser osv. Adblockere/privatlivsfiltre kan muligvis registrere vores overvågningssoftware i din browser, så visse funktioner på Trustpilot holder op med at fungere.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve midlertidigt eller permanent at whiteliste Trustpilot. Hvis det ikke løser problemet, kan vores supportteam hjælpe dig.