Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

TrustBox - Ofte Stillede Spørgsmål Følg

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ændrer jeg bredden på en TrustBox, så den passer til min side? Kan jeg give den en fleksibel størrelse, så den også ser pæn ud på mobile enheder?

Nogle af vores TrustBoxe er fleksible, så du kan justere højden og bredden alt efter, hvor de implementeres på din side. Hvis du sætter egenskaben data-style-width til 100%, vil TrustBoxen tilpasse sig din sides bredde. Det giver din TrustBox en fleksibel bredde. For eksempel kan data-style-width i følgende eksempel ændres for at justere TrustBoxens bredde.

Før:
<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="123" data-businessunit-id="456" data-style-height="240" data-style-width="380"></div>

Efter:
<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="123" data-businessunit-id="456" data-style-height="240" data-style-width="100%"></div>

(Hvis du kan se, at TrustBoxen er blevet beskåret, efter du har ændret dens dimensioner, skal du enten prøve at genindstille den til dens oprindelige størrelse eller vælge en fleksibel TrustBox).

Kan jeg ændre højden på min TrustBox?

Ja, højden på din TrustBox kan ændres. Hver TrustBox har en standardhøjde, afhængigt af dens design. Vær dog opmærksom på, at højden altid bør sættes som pixels (px) og ikke som procent (%). Højden kan ændres ved at ændre egenskaben data-style-height, som vist herunder.

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="123" data-businessunit-id="456" data-style-height="240" data-style-width="380"></div>

Er den nye Horizontal TrustBox fleksibel?

Ja, Horizontal TrustBoxen kan gøres fleksibel ved at ændre egenskaben data-style-width (som vist ovenfor). Ved at sætte denne egenskab til 100% giver du denne TrustBox en fleksibel bredde. TrustBoxens kode-snippet bør se ud som vist herunder:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="5406e65db0d04a09e042d5fc" data-businessunit-id="XXXXX" data-style-height="28" data-style-width="100%" data-theme="dark"></div>

Jeg har ændret bredden på min Drop-Down TrustBox, men nu ser den defekt ud, når jeg klikker på den - hvorfor?

Vi foreslår, at du holder bredden på Drop-Down TrustBoxen på 100%. Når TrustBoxen indsættes i et HTML-element, får den automatisk den samme bredde. På den måde sikrer du, at TrustBoxen altid vises ordentligt på tværs af forskellige enheder og browsere.

Kan jeg tilføje en TrustBox til min egen Android- og iOS-applikation?

Ja. Det er muligt at implementere en TrustBox-widget i en app, uanset hvilket styresystem du bruger. TrustBoxe kan implementeres i et WebView i applikationer bygget på Android samt iOS. Alternativt kan du bruge vores API'er til at bygge din egen TrustBox-widget.

Jeg bruger en TrustBox, som enten kan have et lyst eller mørkt farvetema. Hvordan skifter jeg mellem de to?

Temafarven kan ændres i følgende TrustBoxe: Carousel, Drop-Down, Horizontal, Micro (undtagen Micro Button), Mini, Mini Carousel, Pop-Up, Quote, Slider, Starter og alle Product Review TrustBoxe. Du kan ændre farvetema under Konfigurer din TrustBox i live preview-sektionen. Vælg mellem det lyse farvetema eller det mørke farvetema afhængigt af, hvad der passer bedst på din hjemmeside. Du kan også ændre TrustBoxens farvetema ved manuelt at tilføje egenskaben data-theme= til HTML-koden. For eksempel data-theme="light".

Kan jeg vælge hvilke stjernebedømmelser, jeg vil vise i mine TrustBoxe?

Ja. Under punktet Vælg dine anmeldelser kan du vælge hvilke anmeldelser, du ønsker at vise i din TrustBox. Du kan også manuelt indsætte en ekstra data-stars-parameter direkte i HTML-koden. Du kan for eksempel indsætte data-stars="3,4,5" for at vise anmeldelser med 3, 4 og 5 stjerner eller data-stars="5" for at vise 5-stjernede anmeldelser.

Her er et eksempel på, hvordan koden vil se ud, hvis du kun vil vise anmeldelser med 4 og 5 stjerner i din TrustBox:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="5406e65db0d04a09e042d5fc" data-businessunit-id="XXXXX" data-style-height="28" data-style-width="100%" data-theme="light" data-stars="4,5"></div>

Er der en måde, jeg kan vælge, hvilke anmeldelser der bliver vist i en TrustBox?

Ja. Du kan vælge hvilke anmeldelser, der bliver vist i dine TrustBoxe, ved at vælge Dine favoritanmeldelser eller lave en Targeted TrustBox, ved at vælge Dine anmeldelser efter tag.

Dine favoritanmeldelser lader dig vælge lige præcis de anmeldelser, du ønsker at vise i din TrustBox. I TrustBox-biblioteket kan du vælge Dine favoritanmeldelser og konfigurere TrustBoxens kode-snippet derefter. De valgte favoritanmeldelser vil blive vist i alle de TrustBoxe, der er indstillet til at vise favoritanmeldelser. Anmeldelser kan også vælges ud fra stjernebedømmelse(r) og tags.

Targeted TrustBoxe henter specifikke anmeldelser via tags. Du kan tagge dine anmeldelser i modulet Brugeranmeldelser på din virksomhedskonto eller ved at bruge vores Review Tagging API'er. Når du implementerer en TrustBox, skal du bruge egenskaben data-tags for at hente anmeldelser med det pågældende tag.

Jeg har tilføjet script-koden til HEAD-sektionen på min hjemmeside, hvilket kopierede scriptet til alle HEAD-sektioner på min hjemmeside. Er det muligt at lade være med at tilføje script-koden til HEAD-sektionen og i stedet tilføje hele koden i BODY-sektionen?

Det er bedst at tilføje script-tagget i HEAD-sektionen på din hjemmeside, da det gør TrustBoxen i stand til at loade hurtigere og fungere bedre. TrustBoxen vil dog fungere, hvis du inkluderer <mark class="inline-comment" data-thread-id="bdd25c09-742e-46ad-b671-4b7d1781b3c9"><script></mark>-tagget i din hjemmesides BODY-sektion. I dette tilfælde anbefaler vi at inkludere <mark class="inline-comment" data-thread-id="bdd25c09-742e-46ad-b671-4b7d1781b3c9"><script></mark>-tagget i BODY-sektionen for at undgå fejl.

Kan jeg implementere en TrustBox via et system, der bruger XML?

Ja, men vær opmærksom på, at når du bruger CMS eller lignende systemer, der er baseret på XML, skal du lave en ændring i TrustBoxens kode-snippet. Du skal ændre XHTML'et til et HTML 5 tag async. XHTML'et er async="sync", derfor skal <script>-tagget ændres fra asynx til async="async".

Hvor ofte bliver TrustBoxen opdateret? Bliver den opdateret i realtid?

TrustBoxen bliver ikke opdateret i realtid, men den opdateres cirka hvert 20. minut.

Kan de nye TrustBoxe åbnes som pop op?

De nye TrustBoxe er baseret på et API. Det betyder, at nogle TrustBoxe kan åbnes som pop op eller i et nyt vindue, afhængig af, hvordan de bliver implementeret. Derudover er der to nye TrustBoxe i vores bibliotek, der har en pop op-funktion: vores Pop-up TrustBox og vores Drop-Down TrustBox. Begge bruger meget lidt plads på din hjemmeside men bliver større, når man klikker på dem.

Hvordan ændrer jeg sproget i min TrustBox?

Du kan ændre sproget ved at konfigurere data-locale-variablen. Vælg denne variabel i Konfigurer din TrustBox-afsnittet for hver TrustBox.

Hvilke browsere understøtter de nye TrustBoxe?

TrustBoxe er udviklet til at fungere i alle moderne browsere: Chrome, Firefox, Safari (iOS), Opera og Internet Explorer (v. 9 og nyere).

De følgende browsere understøtter ikke TrustBoxe: Safari for Windows, Internet Explorer 8 og tidligere versioner.

Bemærk: TrustBoxe vises korrekt i nyere versioner af Safari på Mac OS, men du kan opleve problemer med ældre versioner af Safari.

Når en browser ikke understøtter en TrustBox, vises den ikke ordentligt.

Kan jeg implementere en TrustBox på min WordPress-hjemmeside?

Ja, det kan du godt. Den bedste måde at implementere den på er at tilføje TrustBoxens Javascript kode-snippet i header-afsnittet på den side, du ønsker at vise TrustBoxen på. Da dette kræver, at du ændrer din WordPress header.php-skabelonfil, vil du muligvis skulle bruge hjælp fra din webmaster til at lave ændringen. Læs mere her.

En anden implementeringsmetode er at skifte fra Visual til Tekst edit mode i WordPress og derefter indsætte TrustBoxens Javascript og HTML-koden i editoren.

Behøver jeg at tilføje scriptet til HEAD-sektionen flere gange, hvis jeg har mere end én TrustBox på min side?

Nej. Du behøver kun tilføje scriptet til HEAD-sektionen én gang, uanset antallet af TrustBoxe på din hjemmeside.

Vil en TrustBox sænke min hjemmesides hastighed?

TrustBoxe er designet til at påvirke din hjemmeside mindst muligt. Når din side indlæses første gang efter implementeringen af en TrustBox, vil der komme en anmodning om at indlæse et lille script, som venter indtil din side er indlæst, før det henter eventuelt TrustBox-indhold. TrustBoxens brugerflade og dine anmeldelser bliver ikke indlæst, før din side er færdig med at loade.

Påvirker TrustBoxens indlæsningstid min sides SEO?

Som forklaret ovenfor venter TrustBoxe indtil din hjemmeside er fuldt indlæst, for at påvirke sidens hastighed mindst muligt. Hvis din side er meget langsom, indekserer Google muligvis ikke din side, hvilket kan påvirke din SEO, da sidehastighed er en af mange faktorer, der påvirker SEO. Så længe din side ikke indlæses meget langsomt, er der ingen grund til at bekymre sig om det.

Kan man cache TrustBoxen?

TrustBoxe bruger branchestandarden for caching til at indlæse snippets. API'et caches i 20 minutter, så nye anmeldelser vil kunne ses i din TrustBox inden for 20 minutter. Det lille javascript-snippet i sidens header indlæses kun én gang pr. side.

Hvilken slags tracking laver en TrustBox?

Der er to typer tracking:

• Impression tracking bruges til at tjekke, hvor mange gange en TrustBox loades.
  • Speed performance tracking via New Relic bruges til at se, hvor hurtig TrustBoxe indlæses. Trustpilot bruger tracking-dataene til løbende at tjekke og forbedre ydelsen.

Kan jeg justere højden på Carousel TrustBoxen for at gøre den mere fleksibel i forhold til mobile enheder?

Du kan gøre TrustBoxen fleksibel ved at overskrive højden på iframen, så den er større på mobile enheder. Du kan override højden på iframen med CSS ved at indsætte en ny HTML-division rundt om TrustBoxen.

Se eksempel:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-GB" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
  <a href="https://uk.trustpilot.com/review/bundingo.com" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
.carousel {
  width: 320px;
}
.carousel iframe {
  height: 280px !important;
}

Tekniske begreber

Application Programming Interface (API): Et API er nogle instruktioner til programmering, der bruges til at få adgang til web-baserede applikationer. Et API er et software-til-software interface og ikke et user interface, hvilket betyder, at en bruger normalt aldrig ser, hvordan API'et fungerer. API'er gør det muligt for forskellige softwaresystemer at tale sammen, uden at brugeren skal gøre noget.

Representational State Transfer (REST): REST er en arkitektonisk stil til at designe netbaserede applikationer. Den bruger simple HTTP-protokoller til at lave kald eller forbindelser mellem maskiner.

Content Delivery Network (CDN): Et CDN er et stort system af servere fordelt på flere datacentre. Det bruges til at vise slutbrugere indhold med en høj grad af tilgængelighed og ydeevne.

Bootstrap (front-end-framework): En Bootstrap er et lille kodestykke, der bruges til at indlæse resten af den påkrævede kode til at køre et program. Med en Bootstrap bliver det nemmere at køre og opdatere programmet på et website.

iframe: En iframe, eller inline frame, er et HTML-element, der placerer ét HTML-dokument inde i et andet (i en ramme). <iframe>...</iframe>

HEAD: Et HTML-element til at behandle information og metadata fra et HTML-dokument. <head>...</head>

Script: Et HTML head-element, der placerer et script inde i HTML-dokumentet. Det kan f. eks. indeholder script-instruktioner til at linke til det eksterne script. Alene er det hverken et blok- eller inline-element. Det vises slet ikke, men det kan indeholde informationer, der dynamisk genererer blok- eller inline-indhold. <script>...</script>

BODY: Et HTML-element; et element, der indeholder det visuelle indhold fra et HTML-dokument. <body>...</body>

div: Et generisk HTML body, block-level-element uden nogen semantisk betydning. Det bruges til at definere en sektion af et dokument, normalt med formål som f.eks. præsentation eller adfærd, og det kontrolleres af style sheets eller DOM-kald.<div>...</div>