FAQ om Trustpilots TrustBoxe

Convert-tilkøbet byder på vores store bibliotek med TrustBoxe til serviceanmeldelser, der kan øge konverteringerne på dit website.

Få tilkøbet

TrustBoxe er navnet på vores widgets, som du kan bruge til at vise dine anmeldelser på dit website, så dine kunder kan se, hvor gode dine produkter og services er. I denne artikel får du svarene på de oftest stillede spørgsmål om Trustpilots TrustBoxe.

Implementering

Hvordan tilføjer jeg en TrustBox til mit website?

Når du har valgt og konfigureret din TrustBox, skal du indsætte noget kode på dit website. I denne artikel finder du hjælp til at implementere din TrustBox korrekt.

Hvordan bruger jeg TrustBoxe til at optimere mine markedsføringskampagner?

Med vores TrustBox Signature og TrustBox Newsletter kan du dele dine anmeldelser og din TrustScore med dine kunder i dine nyhedsbreve.

Kan jeg implementere en TrustBox på mit WordPress-website?

Ja, du skal ændre skabelonfilen header.php i WordPress for at tilføje bootstrap-scriptet til den viste sides sidehoved. Det kræver muligvis hjælp fra en udvikler. Du kan også ændre den visuelle redigeringstilstand til tekstredigeringstilstand i WordPress og derefter indsætte TrustBoxens JavaScript- og HTML-kodesnippets i editoren.

Visningsproblemer

Hvordan ændrer jeg sproget i min TrustBox?

Du har to muligheder. Du kan ændre TrustBoxens visningssprog og vælge kun at vise anmeldelser skrevet på samme sprog.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Vis dine anmeldelser > Website-widgets > TrustBox-bibliotek, og vælg din TrustBox.
  2. Gå til Skræddersy din TrustBox under Få din TrustBox.
  3. Vælg dit sprog i rullemenuen ud for Widget-sprog.

Hvis du har valgt en TrustBox, der viser anmeldelser, kan du filtrere dem, så der kun vises dem, der er skrevet på dit foretrukne sprog. Når du har udført ovenstående trin, skal du:

1. Kontrollere, at skydeknappen ud for Vælg kun anmeldelser skrevet på dette sprog er aktiveret under dit valgte Widget-sprog. Den er aktiveret som standard.

Hvis du deaktiverer skydeknappen, vises anmeldelser skrevet på alle tilgængelige sprog. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på Hent kode og erstatte din gamle TrustBox med denne opdaterede version.

Kan jeg ændre farve på min TrustBox?

Nogle pakker giver mulighed for at tilpasse skrifttypen i dine TrustBoxe til serviceanmeldelser. Du kan også ændre stjernefarven i dine TrustBoxe til produktanmeldelser.

Er TrustBoxe responsive?

Alle vores TrustBoxe er responsive. De har interne brudpunkter, der sikrer, at indholdet tilpasses til de givne dimensioner, og så indeholder de en rullefunktion.

TrustBoxe er integrerede i en iFrame på dit website. De kan dog ikke ændres på alle ledder og kanter, da iframen ikke understøtter alle dimensioner. Når du ændrer størrelsen på dit browservindue, tilpasses TrustBoxens bredde, mens højden forbliver den samme. Du opnår de bedste resultater ved at indstille bredden til 100 % og tilpasse højden af dine DOM-elementer, så de passer til TrustBoxens minimumshøjde.

Bemærk: Vi anbefaler, at du tjekker minimums- og maksimumsværdierne for dine TrustBoxe, før du implementerer dem. Du finder disse oplysninger under forhåndsvisningen af hver TrustBox.

Hvordan kan jeg vise anmeldelsesdata på mobiltelefoner med en Carousel-TrustBox?

Gør TrustBoxen responsiv ved at overstyre højden på iFramen, så den bliver større på mobiltelefoner. Du kan omslutte TrustBoxens HTML-kode med en ny div-kode og overstyre højden på iFramen med CSS.

Se eksempel:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="da-DK" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://dk.trustpilot.com/review/mitwebsite.dk" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Tilføj en medieforespørgsel for at tilpasse TrustBoxen til skærmstørrelsen */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  }
  .carousel iframe {
height: 290px !important;
  }
}
</style>

Indlæsningsproblemer

Hvordan påvirker en TrustBox en websides størrelse?

En TrustBox tilføjer i gennemsnit 50 kB til en webside, afhængigt af hvilken slags TrustBox det er, og hvor meget data den indeholder. TrustBoxe med flerlaget visning, f.eks. TrustBoxene Pop-Up eller Drop-Down, tilføjer i gennemsnit ca. 100 kB til en webside.

De ekstra kilobyte tilføjes kun første gang, en bruger indlæser en side. Når en bruger indlæser en side for anden gang, tilføjer TrustBoxen kun ca. 1 kB, da browseren bruger cachelagrede data, som ikke skal loades fra vores servere.

Dataene fylder en meget lille del af det gennemsnitlige websites samlede størrelse, som tabellen nedenfor illustrerer.

Sidestørrelse Første indlæsning af TrustBox (50 kB) Anden indlæsning af TrustBox (1 kB)
1 MB 6,3 % 0,09 %
2 MB 3,2 % 0,05 %
5 MB 1,3 % 0,02 %
7 MB 0,9 % 0,014 %

Påvirker TrustBoxen mit websites indlæsningshastighed og SEO?

TrustBoxe er designet til at have minimal effekt på dit website. Første gang din side indlæses, efter du har implementeret en TrustBox, bliver du bedt om at indlæse et mindre script. Scriptet henter ikke TrustBoxens indhold, før din side er blevet indlæst. For at minimere effekten venter TrustBoxene, indtil dit website er helt indlæst. Hvis din side indlæses langsomt, indekserer Google den muligvis ikke, og det kan påvirke din SEO.

Hvorfor indlæses min TrustBox ikke ordentligt? Den viser kun et link til Trustpilot.

Det skyldes muligvis, at bootstrap-scriptet ikke er blevet indlæst. Scriptet er det første af to kode-snippets, du skal bruge, for at integrere en TrustBox på din side.

Vi vil anbefale dig at placere scriptet i <head></head>-elementet i dit websites HTML-kildekode. Hvis det ikke er muligt, kan du placere det i <body></body> -elementet lige før TrustBox-koden (den anden kode-snippet). Du kan også finde råd og vejledning i vores guide til at implementere din TrustBox, hvis du bruger en single page application.

Hvad sker der med min TrustBox, hvis Trustpilots systemer er nede?

Din TrustBox vil altid vise indhold fra dine anmeldelser også i tilfælde af systemnedbrud, da vores TrustBoxe har 30 dages cachelagring i reserve. Dine anmeldelsesdata bliver dog ikke opdateret hvert 20. minut, så længe problemet står på. Hvis reservecachen er nede, eller lagringstiden er udløbet, viser vores TrustBoxe et reservelogo.

Kan adblockere forhindre TrustBoxe i at vise anmeldelser?

Det afhænger af adblockeren. Adblockere varierer og kan bruges til at blokere en lang række ting, så vi kan ikke garantere, at anmeldelser altid vil blive vist i TrustBoxe. Men når det er sagt, overvåger vi vores TrustBoxe, for at dette ikke skal blive et problem.

Hvilke browsere er kompatible med TrustBoxe?

De er kompatible med Chrome, Firefox, Safari og Edge. Vores TrustBoxe er ikke kompatible med Safari til Windows samt Internet Explorer.

Bemærk: Vores TrustBoxe vises uden forbehold i nyere versioner af Safari på Mac OS, men du kan opleve problemer med ældre versioner af Safari.

Sikkerhed

Hvilke data registrerer TrustBoxe?

TrustBoxe registrerer ikke individuelle brugeroplysninger, men de registrerer tre anonymiserede events i forbindelse med vores widgets: eksponeringer, visninger og klik. Disse events kan du bruge til at se, hvordan vores TrustBoxe klarer sig på dit website.

Bruger TrustBoxe cookies?

TrustBoxe efterlader ikke cookies, medmindre du kører en splittest med vores TrustBox Optimizer, som efterlader to cookies for at registrere, hvor mange konverteringer der er på hver test-variant. De to cookies indeholder et anonymiseret bruger-ID og en indikator for, hvilken variant brugeren har set. Dette gør det muligt for vores testværktøj at bestemme konverteringsraten for hver variant og udpege den, der klarer sig bedst. Når splittesten er udført, bliver de to cookies automatisk fjernet.

Understøtter TrustBoxe Subresource Integrity (SRI)?

Nej. Hvis du bruger en SRI-hashværdi, kræver det, at du opdaterer dit website, hver gang Trustpilot foretager opdateringer, for at sikre, at dine TrustBoxe fungerer optimalt.

Standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) gælder ikke for Trustpilots TrustBoxe, da Trustpilot ikke håndterer, behandler, opbevarer eller overfører betalingskortoplysninger. Det er anbefalet praksis for kunder, der følger PCI DSS-standarden, at adskille PCI DSS-aktiviteterne fra andre webkomponenter og beskytte dem i henhold til deres unikke ansvar som virksomhed.