Ofte stillede spørgsmål om Trustpilots TrustBoxe

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om Trustpilots TrustBoxe bl.a. om implementering, indlæsningshastighed, hvilke browsere de understøtter, tracking, SEO og meget andet.

Hvor ofte opdateres TrustBoxene?

Anmeldelsesdataene opdateres hvert 20. minut.

Hvad sker der med min TrustBox, hvis der opstår en systemfejl hos Trustpilot?

TrustBoxene har en ekstra reserve-cache (30 dage), så din TrustBox vil fortsat vise anmeldelser. Dog vil anmeldelsesdataene ikke blive opdateret, før fejlen er udbedret. Hvis reserve-cachen ikke er tilgængelig eller er udløbet, vil Trustpilot vise et reserve-logo.

Hvorfor indlæses min TrustBox ikke korrekt? Der vises kun et link til Trustpilot.

Kontrollér, at du har implementeret scriptet korrekt på siden. Vi anbefaler, at du placerer scriptet i HEAD-sektionen, og hvis du ikke har adgang til den, kan du placere det i BODY-sektionen lige før div. Hvis du bruger en single-page app, kan du læse mere her.

Du kan opleve problemer med at indlæse din TrustBox i Internet Explorer 11, hvis din side er konfigureret til at køre i Internet Explorer 9-kompatibilitetstilstand. Kontrollér dette ved at søge efter et <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9">-tag i head-sektionen af din side. Hvis du finder det, er din side fejlkonfigureret, og så skal du blot fjerne tagget.

Hvordan ændrer jeg sproget i min TrustBox?

Du kan ændre sproget ved at konfigurere data-locale-variablen. Vælg denne variabel i Konfigurér din TrustBox-afsnittet for hver TrustBox.

Hvilke browsere understøtter de nye TrustBoxe?

TrustBoxe er udviklet til at fungere i alle moderne browsere: Chrome, Firefox, Safari (iOS), Edge, Opera og Internet Explorer (v.11 og nyere).

De følgende browsere understøtter ikke TrustBoxe: Safari for Windows, Internet Explorer 10 og tidligere versioner.

Bemærk: TrustBoxe vises korrekt i nyere versioner af Safari på Mac OS, men du kan opleve problemer med ældre versioner af Safari.

Vil en TrustBox sænke hastigheden på mit website og påvirke SEO?

TrustBoxe er designet til at påvirke dit website mindst muligt. Når din side indlæses første gang efter implementeringen af en TrustBox, vil du blive anmodet om at indlæse et lille script. Scriptet vil først hente TrustBox-indhold, når din side er indlæst. Læs mere her.

For at minimere påvirkningen, venter TrustBoxene på, at dit website indlæses helt. Hvis din side er meget langsom, indekserer Google muligvis ikke din side, hvilket kan påvirke din SEO, da sidehastighed er en af mange faktorer, der påvirker SEO. Så længe din side ikke indlæses meget langsomt, er der ingen grund til at bekymre sig om det.

Hvad tracker Trustpilot i TrustBoxene?

Trustpilot bruger impression tracking til at tjekke, hvor mange gange en TrustBox indlæses. Vi bruger også speed performance tracking via New Relic til at se, hvor hurtigt en TrustBox indlæses. Vi bruger tracking-dataene til løbende at tjekke og forbedre TrustBoxens ydeevne.

For at kunne analysere geografiske performancedata i New Relic erstatter vi de trackede IP-adresser med geografiske data, som vi lagrer i vores systemer. Vi lagrer ikke IP-adresserne. Du finder flere oplysninger her.

Kan jeg tilføje en TrustBox til min egen Android- og iOS-applikation?

TrustBoxe kan implementeres i et webview i applikationer bygget på Android samt iOS. Alternativt kan du bruge vores API'er til at bygge din egen TrustBox-widget. Læs mere her.

Kan jeg implementere en TrustBox via et system, der bruger XML?

Ja, men vær opmærksom på, at når du bruger CMS eller lignende systemer, der er baseret på XML, skal du lave en ændring i TrustBoxens kode-snippet. Du skal ændre XHTML'et til et HTML 5 tag async. XHTML'et er async="sync", derfor skal <script>-tagget ændres fra async til async="async".

Kan jeg vise en TrustBox i et pop op-vindue?

De nye TrustBoxe er baseret på et API. Nogle TrustBoxe kan åbnes som et pop op-vindue eller i et nyt vindue, afhængig af, hvordan de bliver implementeret. Der er også to TrustBoxe i vores bibliotek, der har en pop op-funktion: vores Pop-up TrustBox og vores Drop-Down TrustBox. Begge bruger meget lidt plads på din side men bliver større, når man klikker på dem.

Kan jeg vise en svævende TrustBox i hjørnet af min side?

Hvis du bruger en container, kan du placere TrustBoxen hvor som helst. Kontakt din udvikler, hvis du har brug for hjælp.

Kan jeg implementere en TrustBox på mit WordPress-website?

Ja, det kan du godt. Tilføj TrustBoxens Javascript kode-snippet i headeren på den side, du vil vise TrustBoxen på. Da dette kræver, at du ændrer din WordPress header.php-skabelonfil, vil du muligvis skulle bruge hjælp fra en udvilker. Læs mere her.

Du kan også skifte fra Visual til Tekst edit mode i WordPress og derefter indsætte TrustBoxens Javascript og HTML-koden i editoren.

Hvordan viser jeg anmeldelsesdata på mobile enheder via en TrustBox Carousel?

Gør TrustBoxen fleksibel ved at overskrive højden på iframen, så den er større på mobile enheder. Du kan overskrive højden på iframen med CSS ved at indsætte en ny HTML-division rundt om TrustBoxen.

Se eksempel:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="da-
DK" data-template-
id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-
businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
  <a href="https://dk.trustpilot.com/review/bundingo.com" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
.carousel {
  width: 320px;
.carousel iframe {
  height: 280px !important;