FAQ om TrustBox-widgets

Convert-tilkøbet byder på vores store bibliotek med TrustBoxe til serviceanmeldelser, der kan øge konverteringerne på dit website.

Få tilkøbet

TrustBoxe er navnet på vores widgets, som du kan bruge til at vise dine anmeldelser på dit website, så dine kunder kan se, hvor gode dine produkter og services er. I denne artikel får du svarene på de oftest stillede spørgsmål om Trustpilots TrustBox-widgets.

Implementering

Hvordan tilføjer jeg en TrustBox-widgets til mit website?

Når du har valgt og konfigureret din widget, skal du indsætte noget kode på dit website. I denne artikel finder du hjælp til at implementere den korrekt.

Hvordan bruger jeg en TrustBox-widget til at optimere mine markedsføringskampagner?

Du kan tilføje en TrustBox Signature-widget som e-mailsignatur i dine mails, der skaber tillid og fremhæver dit gode omdømme i hver udgående e-mail. Eller du kan tilføje en TrustBox Newsletter-widget, så du kan dele dine anmeldelser og din TrustScore med dine kunder i dine nyhedsbreve.

Kan jeg implementere en TrustBox-widget på mit WordPress-website?

Ja, du skal ændre skabelonfilen header.php i WordPress for at tilføje bootstrap-scriptet til den viste sides sidehoved. Det kræver muligvis hjælp fra en udvikler. Du kan også ændre den visuelle redigeringstilstand til tekstredigeringstilstand i WordPress og derefter indsætte din widgets JavaScript- og HTML-kodesnippets i editoren.

Visningsproblemer

Hvordan ændrer jeg sproget i min TrustBox-widget?

Du har to muligheder. Du kan ændre din widgets visningssprog og vælge kun at vise anmeldelser skrevet på samme sprog.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Vis dine anmeldelser > Website-widgets. Vælg din widget.
  2. Brug rullemenuen for Widget-sprog under Tilpas til at vælge sprog.

Hvis du har valgt en widget, der viser anmeldelser, kan du filtrere dem, så der kun vises dem, der er skrevet på dit foretrukne sprog. Når du har udført ovenstående trin, skal du:

1. Kontrollere, at skydeknappen ud for Vælg kun anmeldelser skrevet på dette sprog er aktiveret under dit valgte Widget-sprog. Den er aktiveret som standard.

Hvis du deaktiverer skydeknappen, vises anmeldelser skrevet på alle tilgængelige sprog. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på Hent kode og erstatte din gamle widget med denne opdaterede version.

Kan jeg ændre farve på min TrustBox-widget?

Nogle pakker giver mulighed for at tilpasse skriftfarven i dine widgets til serviceanmeldelser. Du kan også ændre stjernefarven i dine widgets til produktanmeldelser.

Er TrustBox-widgets responsive?

Alle vores widgets er responsive. De har interne brudpunkter, der sikrer, at indholdet tilpasses til de givne dimensioner, og så indeholder de en rullefunktion.

Widgets er integrerede i en iFrame på dit website. De kan dog ikke ændres på alle ledder og kanter, da iFramen ikke understøtter alle dimensioner. Når du ændrer størrelsen på dit browservindue, tilpasses din widgets bredde, mens højden forbliver den samme. Du opnår de bedste resultater ved at indstille bredden til 100 % og tilpasse højden af dine DOM-elementer, så de passer til din widgets minimumshøjde.

Bemærk: Vi anbefaler, at du tjekker minimums- og maksimumsværdierne for dine widgets, før du implementerer dem. Du finder disse oplysninger under forhåndsvisningen af hver widget.

Hvordan kan jeg vise anmeldelsesdata på mobiltelefoner med en Carousel-TrustBox-widget?

Gør din widget responsiv ved at overstyre højden på iFramen, så den bliver større på mobiltelefoner. Du kan omslutte din widgets HTML-kode med en ny div-kode og overstyre højden på iFramen med CSS.

Se eksempel:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="da-DK" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://dk.trustpilot.com/review/mitwebsite.dk" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Tilføj en medieforespørgsel for at tilpasse TrustBoxen til skærmstørrelsen */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  }
  .carousel iframe {
height: 290px !important;
  }
}
</style>

Indlæsningsproblemer

Hvordan påvirker en TrustBox-widget en websides størrelse?

En TrustBox-widget tilføjer i gennemsnit 50 kB til en webside, afhængigt af hvilken slags det er, og hvor meget data den indeholder. Widgets med flerlaget visning, f.eks. vores TrustBox-widgets Pop-Up eller Drop-Down, tilføjer i gennemsnit ca. 100 kB til en webside.

De ekstra kilobyte tilføjes kun første gang, en bruger indlæser en side. Når en bruger indlæser en side for anden gang, tilføjer en TrustBox-widget kun ca. 1 kB, da browseren bruger cachelagrede data, som ikke skal loades fra vores servere.

Dataene fylder en meget lille del af det gennemsnitlige websites samlede størrelse, som tabellen nedenfor illustrerer.

Sidestørrelse Første indlæsning af widget (50 kB) Anden indlæsning af widget (1 kB)
1 MB 6,3 % 0,09 %
2 MB 3,2 % 0,05 %
5 MB 1,3 % 0,02 %
7 MB 0,9 % 0,014 %

Påvirker en TrustBox-widget mit websites indlæsningshastighed og SEO?

TrustBox-widgets er designet til at have minimal effekt på dit website. Første gang din side indlæses, efter du har implementeret en TrustBox-widget, bliver du bedt om at indlæse et mindre script. Scriptet henter ikke din widgets indhold, før din side er blevet indlæst. For at minimere effekten venter TrustBox-widgets, indtil dit website er helt indlæst. Hvis din side indlæses langsomt, indekserer Google den muligvis ikke, og det kan påvirke din SEO.

Hvorfor indlæses min TrustBox-widget ikke ordentligt? Den viser kun et link til Trustpilot.

Det skyldes muligvis, at bootstrap-scriptet ikke er blevet indlæst. Scriptet er det første af to kode-snippets, du skal bruge, for at integrere en widget på din side.

Vi vil anbefale dig at placere scriptet i <head></head>-elementet i dit websites HTML-kildekode. Hvis det ikke er muligt, kan du placere det i <body></body>-elementet lige før widget-koden (den anden kode-snippet). Du kan også finde råd og vejledning i vores artikel til at implementere din widget, hvis du bruger en single page application.

Hvad sker der med min TrustBox-widget, hvis Trustpilots systemer er nede?

Din TrustBox-widget vil altid vise indhold fra dine anmeldelser også i tilfælde af systemnedbrud, da vores TrustBox-widgets har 30 dages cachelagring i reserve. Dine anmeldelsesdata bliver dog ikke opdateret hvert 20. minut, så længe problemet står på. Hvis reservecachen er nede, eller lagringstiden er udløbet, viser vores widgets et reservelogo.

Kan adblockere forhindre TrustBox-widgets i at vise anmeldelser?

Det afhænger af adblockeren. Adblockere varierer og kan bruges til at blokere en lang række ting, så vi kan ikke garantere, at anmeldelser altid vil blive vist i TrustBox-widgets. Men når det er sagt, overvåger vi vores widgets, for at dette ikke skal blive et problem.

Hvilke browsere er kompatible med TrustBox-widgets?

De er kompatible med Chrome, Firefox, Safari og Edge. Vores TrustBox-widgets er ikke kompatible med Safari til Windows samt Internet Explorer.

Bemærk: Vores TrustBox-widgets vises uden forbehold i nyere versioner af Safari på Mac OS, men du kan opleve problemer med ældre versioner af Safari.

Sikkerhed

Hvilke data registrerer TrustBox-widgets?

TrustBox-widgets registrerer ikke individuelle brugeroplysninger, men de registrerer tre anonymiserede events i forbindelse med vores widgets: eksponeringer, visninger og klik. Disse events kan du bruge til at se, hvordan vores widgets klarer sig på dit website.

Understøtter TrustBox-widgets Subresource Integrity (SRI)?

Nej, hvis du bruger en SRI-hashværdi, kræver det, at du opdaterer dit website, hver gang Trustpilot foretager opdateringer, for at sikre, at dine widgets fungerer optimalt.

Standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) gælder ikke for vores widgets, da vi ikke håndterer, behandler, opbevarer eller overfører betalingskortoplysninger. Det er anbefalet praksis for kunder, der følger PCI DSS-standarden, at adskille PCI DSS-aktiviteterne fra andre webkomponenter og beskytte dem i henhold til deres unikke ansvar som virksomhed.

Forrige: Introduktion til TrustBox-widgets

Næste: Oversigt over Trustpilots TrustBox-widgets