Sådan sender du manuelle anmeldelsesinvitationer til dine kunder

Brug fanen Invitér kunder til manuelt at invitere kunder til at anmelde din virksomhed, og få hurtigt anmeldelser og værdifuld feedback.

Det er en god og enkel måde at komme i gang med at bruge Trustpilot. Nedenfor kan du læse, hvordan du opsætter dine invitationer.

Du kan invitere dine kunder manuelt på fire forskellige måder

1. Upload en fil

Hvis du vil invitere tidligere kunder til at anmelde din virksomhed, er det en god idé at vælge denne metode. Du kan oprette en CSV-fil, der indeholder dine kunders oplysninger, og importere den til Trustpilot.

1. Gå til din virksomhedskonto, klik på Få anmeldelser og derefter på fanen Invitér kunder.
  2. Under Invitér manuelt skal du klikke på Upload en fil med dine kunders e-mailadresser, navne og referencenumre.
  3. Klik på Vælg fil, og vælg en fil fra din computer. Klik på Åbn for at lukke vinduet og derefter på Fortsæt for at uploade dine data. Tip: Sørg for, at formatet enten er .csv eller .txt. Begge formater bruger komma eller semikolon til at adskille data.
  4. Kontrollér, at dine kundedata er korrekte, og klik på Fortsæt.
  5. Indtast dine afsenderoplysninger i feltet Afsendernavn. Vælg den ønskede svar-mailadresse fra rullemenuen, og klik på Fortsæt.
  6. Klik på knappen Vælg skabelon under Vælg skabelon. Vælg den skabelon, der passer til dit sprog og din kundeoplevelse under Optimerede skabeloner, og klik på Fortsæt. Du kan også oprette din egen invitationsmail, hvis du har Pro- eller Enterprise-pakken.
  7. I rullemenuen nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  8. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.

Sådan formaterer du din fil

• Der må ikke være tomme linjer i dokumentet.
  • Filen må ikke være større end 50 MB og indeholde mere end 20.000 linjer.
  • Formatet skal være UTF-8.
  • Dataene skal være adskilt med enten komma eller semikolon.
  • Referencenummeret må ikke indeholde specielle tegn såsom # eller *. Brug i stedet / eller -, hvis du vil bruge specielle tegn til at adskille data.

Bemærk: Referencenummeret kan være en hvilken som helst unik identifikationskode, I bruger internt, f.eks. et faktura- eller ordrenummer. For at sikre at tilbagevendende kunder får et nyt ordrenummer hver gang, bør numrene være transaktionsspecifikke fremfor kundespecifikke.

2. Kopiér og indsæt fra et dokument

Hvis du kun vil invitere et lille antal kunder, kan du kopiere deres data fra et regneark eller dokument og indsætte dem i Trustpilot.

Bemærk: Med denne metode kan du maksimalt indsætte 300 linjer.

1. Klik på fanen Invitér kunder i modulet Få anmeldelser.
  2. Klik på Kopiér og indsæt data fra regneark under Invitér manuelt.
  3. Kopiér dine kundedata fra dit regneark eller tekstbehandlingsprogram, og indsæt dem i tekstboksen. Du kan kopiere op til 300 kunder ad gangen. Adskil dataene med tabulatorstop, semikolon (;) eller komma (,).
  4. Kontrollér, at rækkefølgen på kolonnerne er som følger: (1) e-mailadresse, (2) navn, (3) referencenummer, og klik på Fortsæt.
  5. Indtast dine afsenderoplysninger i feltet Afsendernavn. Vælg den ønskede svar-mailadresse fra rullemenuen, og klik på Fortsæt.
  6. Klik på knappen Vælg skabelon under Vælg skabelon. Vælg den skabelon, der passer til dit sprog og din kundeoplevelse under Optimerede skabeloner, og klik på Fortsæt. Du kan også oprette din egen invitationsmail, hvis du har Pro- eller Enterprise-pakken.
  7. I rullemenuen nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  8. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.

Bemærk: Referencenummeret må ikke indeholde specielle tegn såsom # eller *. Brug i stedet / eller -, hvis du vil bruge specielle tegn til at adskille data.

3. Indtast manuelt

Hvis du kun har brug for at invitere nogle få kunder, kan du indtaste kundedataene manuelt.

Bemærk: Der er større risiko for at begå fejl, når du indtaster kundedata manuelt. Overvej at oprette en CSV-fil med dine kundedata, og upload den i stedet for at indtaste dataene manuelt.

1. Klik på fanen Invitér kunder i modulet Få anmeldelser.
  2. Klik på Indtast kundedata manuelt under Invitér manuelt.
  3. Indtast kundens e-mailadresse, navn og referencenummer i de relevante felter, og klik på Tilføj. Gentag processen for hver kunde, du vil invitere. Når dine kundedata er klar, skal du klikke på Fortsæt.
  4. Indtast dine afsenderoplysninger i feltet Afsendernavn. Vælg den ønskede svar-mailadresse fra rullemenuen, og klik på Fortsæt.
  5. Klik på knappen Vælg skabelon under Vælg skabelon. Vælg den skabelon, der passer til dit sprog og din kundeoplevelse under Optimerede skabeloner, og klik på Fortsæt. Du kan også oprette din egen invitationsmail, hvis du har Pro- eller Enterprise-pakken.
  6. I rullemenuen nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  7. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.

4. Produktanmeldelser

Hvis du vil invitere dine kunder til at skrive en produktanmeldelse men ikke har opsat en automatisk invitationsmetode, kan du vælge manuelle produktanmeldelsesinvitationer.

1. Klik på fanen Invitér kunder i modulet Få anmeldelser.
  2. Klik på Indsaml produktanmeldelser manuelt under Invitér manuelt.
  3. Klik på Vælg fil, og upload din CSV-fil. Kolonnerne i CSV-filen skal indeholde følgende data i denne rækkefølge: kundens e-mailadresse, kundens navn, referencenummer (samt SKU, produktnavn, produkt-URL og billede-URL, hvis det er relevant). Klik på Fortsæt. Tip: Hvis det ikke er muligt at arrangere din CSV-fil i denne rækkefølge, kan du tilføje en kolonnetitel for at fortælle systemet, hvilke data du har placeret i hvilke kolonner. Du skal skrive følgende kolonnetitler på engelsk præcis som beskrevet: customer email, customer name, reference number, SKU, product name, product URL, image URL.
  4. Indtast dine afsenderoplysninger i feltet Afsendernavn. Vælg den ønskede svar-mailadresse fra rullemenuen, og klik på Fortsæt.
  5. Klik på knappen Vælg skabelon under Vælg skabelon. Vælg den skabelon, der passer til dit sprog og din kundeoplevelse under Optimerede skabeloner, og klik på Fortsæt. Du kan også oprette din egen invitationsmail, hvis du har Pro- eller Enterprise-pakken.
  6. I rullemenuen nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  7. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.

Bemærk: Nogle af disse services er kun tilgængelige for virksomheder med en betalt Trustpilot-pakke.