Sådan sender du invitationer ved at indtaste kundedata manuelt

Hvis du kun har brug for at invitere nogle få kunder, kan du indtaste dataene manuelt. Vær opmærksom på, at der er større risiko for at begå fejl, når du indtaster kundedata manuelt. Sådan gør du:

VIGTIGT

● Vores manuelle invitationsmetoder, der omfatter manuel indtastning samt kopiering og indsættelse af kundedata, vil ikke være tilgængelige for nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services den 1. oktober 2020 og derefter.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores betalte services, kan bruge vores manuelle invitationsmetoder, der omfatter manuel indtastning samt kopiering og indsættelse af kundedata, op til 90 dage fra den 1. november 2020 og derefter, hvor deres kontraktfornyelse er trådt i kraft.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores gratis services, kan bruge vores manuelle invitationsmetoder, der omfatter manuel indtastning samt kopiering og indsættelse af kundedata, op til 90 dage fra den 1. oktober 2020.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder.
  2. Vælg Indtast data manuelt – serviceanmeldelser under Invitér manuelt.
  3. Indtast kundens e-mailadresse, navn og referencenummer i de relevante felter, og klik på Tilføj.
  1. Gentag trin 3 for hver kunde, du vil invitere. Når du har indtastet de pågældende data, skal du klikke på Næste.
  2. Udfyld feltet Afsendernavn, vælg svar-mailadressen i rullemenuen, og klik på Næste.
  1. Klik på Vælg skabelon under Opret din invitationsmail.
  1. Vælg det sprog og den skabelon, du vil bruge til invitationen, under Trustpilots optimerede skabeloner, og klik derefter på Vælg denne skabelon.
  2. Vælg det lokale Trustpilot-website, dine kunder skal sendes til for at skrive deres anmeldelse, fra rullemenuen Dine invitationer skal sende kunder til denne destinationsside. Klik derefter på Næste.

https://support.trustpilot.com/hc/en-us/articles/201765266

1. Kontrollér, at alle oplysningerne er korrekte, og klik på Send invitationer.