Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Invitér dine kunder med manuelle anmeldelsesinvitationer Følg

Modulet Inviter kunder er den hurtigste måde at indsamle anmeldelser fra tidligere kunder. Det er en god og nem måde at komme i gang med Trustpilot.

Alt vi har brug for er en e-mailadresse, et navn og et referencenummer for hver kunde.

I dette modul kan du invitere dine kunder på fire forskellige måder:

1. Upload en fil med dine kundedata
  2. Kopier og indsæt dine kundedata (du har mulighed for at tilføje op til 300 kunder ad gangen)
  3. Indtast dine kundedata manuelt (én efter én)
  4. Bruger- og Produktanmeldelser.

Åbn alle

1. Upload en fil:

Vælg Upload fil i modulet Inviter kunder

Du kan uploade en fil i enten .csv- eller .txt-format. Begge formater bruger komma eller semikolon til at adskille data.

Din fil skal være formateret efter følgende regler:

• Der må ikke være tomme linjer i dokumentet.
  • Filen må ikke fylde mere end 50 MB og må ikke indeholde mere end 20.000 linjer.
  • Formatet skal være UTF-8-tekstformat.
  • Data skal være adskilt med enten komma eller semikolon.
  • Feltet med referencenummer må ikke indeholde specielle tegn som # eller *. Brug / eller -, hvis du ønsker at bruge et specielt tegn til at adskille data. Læs Specielle tegn i referencenumre for mere information om dette.

Bemærk: Referencenummeret kan være en hvilken som helst identifikationskode, I bruger i jeres database (f. eks. ordrenummer eller fakturanummer). Hvis det er muligt, bør dit referencenummer være transaktionsspecifikt frem for kundespecifikt.

Klik på Godkend og fortsæt, når du har uploadet din fil, og følg instruktionerne på skærmen for at sende invitationer ud til dine kunder.

Læs denne artikel, for yderligere hjælp til at lave din fil: Sådan forbereder du en fil med de kunder, du ønsker at invitere.

2. Kopier og sæt ind fra et dokument:

Klik på Kopier og sæt ind i modulet Inviter kunder.

Du kan indsætte op til 300 kunder på samme tid. Det er som regel bedst at kopiere fra en notepad .txt-fil eller fra et regneark. Du kan dog også kopiere og indsætte data fra andre slags dokumenter. Når du kopierer data fra et regneark, er dine data typisk adskilt af tabulator-mellemrum.

Kolonnerne skal stå i rækkefølgen: (1) e-mail, (2) navn, (3) referencenummer. For at indsætte data fra dit regneark, skal du først sortere kolonnerne korrekt. Vi kan kun læse dine data, hvis første kolonne indeholder e-mailadressen, efterfulgt af navn i anden kolonne og referencenummer i tredje kolonne.

Feltet med referencenummer må ikke indeholde specielle tegn som # eller *. Brug / eller -, hvis du ønsker at bruge et specielt tegn til at adskille data. Læs Specielle tegn i referencenumre for mere information om dette.

3. Indsæt manuelt

Vælg Indsæt manuelt i modulet Inviter kunder

1. Indtast 1 e-mailadresse, 1 navn og 1 referencenummer.
  2. Klik på Tilføj, og gentag for hver kunde, du vil invitere.
  3. Klik på Fortsæt, når du har tilføjet alle de kunder, du vil invitere.
4. Bruger- og Produktanmeldelser:

Vælg Produktanmeldelser i modulet Inviter kunder.

• Klik på Vælg fil og upload din CSV-fil, med kunde- og produktdata.
  • Klik på Fortsæt, konfigurer din afsenderinformation og klik på Fortsæt igen.
  • Indstil din destinationsside og tilpas din skabelon og klik på næste.
  • Kig igennem oversigten og klik på Send invitationer nu, hvis informationen i oversigten er korrekt.

Når du har fulgt disse trin, vil du se et pop op-vindue, mens dine data bliver overført til vores server. Når vi har modtaget dine data, vil du se en bekræftelse på din skærm. Du er nu færdig.

For mere information om dette trin, kan du læse Inviter dine kunder til at skrive produktanmeldelser.

Når du enten har uploadet en fil, kopieret og indsat fra et dokument eller manuelt indtastet dine kunders data, kan du gå videre til næste trin: Afsenderinformation.

Hvor ofte vil du sende invitationer?

Ved at aktivere funktionen invitationpåmindelser kan du minde dine kunder om at skrive en anmeldelse, hvis de ikke har gjort det endnu. Det er også muligt at indstille en forsinkelse for invitationspåmindelsen.

Simple invitationer

Inviter dine kunder til at skrive en anmeldelse med din egen e-mailtjeneste.

Det eneste, du skal gøre, er at kopiere linket under Simple invitationer og indsætte det i de e-mails, du sender til dine kunder.

Når dine kunder klikker på linket, bliver de sendt videre til din virksomheds anmeldelsesformular på Trustpilot.

Vær opmærksom på, at dine kunder bliver nødt til at logge ind på Trustpilot eller oprette en konto for at skrive en anmeldelse.

Fortæl os, om du aktivt inviterer kunder, ved at sætte kryds i boksen og trykke på Gem indstillinger.

Du bør på samme måde informere vores community, hvis du tilbyder dine kunder incitamenter til at skrive anmeldelser. Du kan informere vores Compliance Team via e-mail, og så sørger vi for, at informationen bliver lagt på din virksomheds profilside.