Invitér dine kunder med manuelle anmeldelsesinvitationer

Den hurtigste måde at få anmeldelser på er ved at invitere tidligere kunder via fanen Inviter kunder, som du finder på din virksomhedskonto.

Det er en god og enkel måde at komme i gang med at bruge Trustpilot. I det følgende kan du læse, hvordan du skal gøre.

Du kan invitere dine kunder manuelt på fire forskellige måder:

1. Upload en fil:

1. Vælg fanen Inviter kunder under Invitationer.
  2. Klik på Vælg fil og vælg en fil fra din computer (når du uploader en fil, skal du sikre dig, at formatet enten er .csv eller.txt. Du skal bruge komma eller semikolon til at adskille data).
  3. Godkend din fil ved at klikke på Fortsæt.
  4. Kontrollér, at dine kundeoplysninger er korrekte, og klik derefter på Fortsæt.
  5. Tilføj dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt.
  6. Under Rediger din skabelon kan du enten vælge vores optimerede skabelon eller skræddersy din egen e-mailinvitation.
  7. Nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  8. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.
  9. Vælg Invitationshistorik for at kontrollere status på dine invitationer.

Sådan formaterer du din fil:

• Der må ikke være tomme linjer i dokumentet.
  • Filen må ikke være større end 50 MB og indeholde mere end 20.000 linjer.
  • Formatet skal være UTF-8.
  • Oplysninger skal være adskilt med enten komma eller semikolon.
  • Referencenummeret må ikke indeholde specielle tegn såsom # eller *. Brug i stedet / eller -, hvis du vil bruge specielle tegn til at adskille oplysninger.

Bemærk: Referencenummeret kan være en hvilken som helst unik identifikationskode, I bruger internt (f.eks. fakturanummer eller ordrenummer). Hvis det er muligt, bør referencenummeret være transaktionsspecifikt fremfor kundespecifikt.

Du finder flere oplysninger om at oprette en fil i denne artikel.

2. Kopiér og sæt ind fra et dokument:

1. Vælg fanen Inviter kunder under Invitationer.
  2. Klik på Kopiér og sæt ind.
  3. Kopiér og indsæt dine kundeoplysninger fra dit regneark eller tekstbehandlingsprogram. Du kan kopiere op til 300 kunder ad gangen. Oplysningerne skal være adskilt af enten tabulatorstop, semikolon (;) eller komma (,).
  4. Kontrollér, at rækkeføljen på kolonnerne er som følger: (1) e-mailadresse, (2) navn, (3) referencenummer.
  5. Klik på Fortsæt, når du er færdig.
  6. Du kan tilføje flere invitationer manuelt, hvis det er nødvendigt. Klik derefter på Fortsæt.
  7. Tilføj dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt.
  8. Under Rediger din skabelon kan du enten vælge vores optimerede skabelon eller skræddersy din egen e-mailinvitation.
  9. Nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  10. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.
  11. Vælg Invitationshistorik for at kontrollere status på dine invitationer.

Bemærk: Referencenummeret må ikke indeholde specielle tegn såsom # eller *. Brug i stedet / eller -, hvis du vil bruge specielle tegn til at adskille oplysninger.

3. Indtast manuelt:

1. Vælg fanen Inviter kunder under Invitationer.
  2. Klik på Indtast manuelt.
  3. Indtast de relevante kundeoplysninger: e-mailadresse, navn og referencenummer.
  4. Klik på Tilføj for hver kunde, du vil invitere.
  5. Klik på Fortsæt, når du er færdig.
  6. Tilføj dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt.
  7. Under Rediger din skabelon kan du enten vælge vores optimerede skabelon eller skræddersy din egen e-mailinvitation.
  8. Nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  9. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.
  10. Vælg Invitationshistorik for at kontrollere status på dine invitationer.

4. Bruger- og produktanmeldelser:

1. Vælg fanen Inviter kunder under Invitationer.
  2. Klik på Produktanmeldelser.
  3. Klik på Vælg fil og upload din CSV-fil. (Kolonnerne i CSV-filen skal indeholde følgende: kundens e-mailadresse, kundens navn, referencenummer, SKU, produktnavn, produkt-URL samt billede-URL (valgfrit).) Klik derefter på Fortsæt.
  4. Tilføj dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt.
  5. Under Rediger din skabelon kan du enten vælge vores optimerede skabelon eller skræddersy din egen e-mailinvitation.
  6. Nederst på siden skal du vælge, hvilket Trustpilot-website (land) du vil omdirigere dine kunder til, når de skriver en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  7. Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, og klik på Send invitationer.
  8. Vælg Invitationshistorik for at kontrollere status på dine invitationer.

Bemærk: Nogle af disse tjenester er kun tilgængelige for virksomheder, der bruger Trustpilots betalte tjenester.

Du finder flere oplysninger om produktanmeldelser i denne artikel.