Sådan sender du invitationer ved at indtaste kundedata manuelt

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du kun har brug for at invitere nogle få kunder, kan du indtaste dataene manuelt. Vær opmærksom på, at der er større risiko for at begå fejl, når du indtaster kundedata manuelt. Sådan gør du:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder.
  2. Vælg Indtast data manuelt – serviceanmeldelser under Invitér manuelt.
  3. Indtast kundens e-mailadresse, navn og referencenummer i de relevante felter, og klik på Tilføj.

1. Gentag trin 3 for hver kunde, du vil invitere. Når du har indtastet de pågældende data, skal du klikke på Næste.
  2. Udfyld feltet Afsendernavn, vælg svar-mailadressen i rullemenuen, og klik på Næste.

1. Klik på Vælg skabelon under Opret din invitationsmail.

1. Vælg det sprog og den skabelon, du vil bruge til invitationen, under Trustpilots optimerede skabeloner, og klik derefter på Vælg denne skabelon.
  2. Vælg det lokale Trustpilot-website, dine kunder skal sendes til for at skrive deres anmeldelse, fra rullemenuen Dine invitationer skal sende kunder til denne destinationsside. Klik derefter på Næste.

1. Kontrollér, at alle oplysningerne er korrekte, og klik på Send invitationer.