Dit Dashboard

I denne artikel kan du læse om dashboardet, som du sendes til, når du logger ind på din virksomhedskonto. Her kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig.

Dashboardet

Dashboardet består af fem bokse. Du kan læse mere om hvert enkelt elements funktion ved at føre markøren hen over det lille i ved siden af overskriften i hver boks.

Tip: Hvis du er ny på Trustpilot, og det er første gang, du logger ind på dashboardet, vil boksene ikke indeholde nogen data. Du kan i stedet finde nyttige oplysninger og links, der hjælper dig i gang med opsætningen af din Trustpilot-konto og med at indsamle anmeldelser. Du kan også finde tips til, hvordan du kommer i gang med Trustpilot på vores tjekliste.

Samlet performance

Her får du et overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig på Trustpilot. Boksen Samlet performance indeholder din nuværende stjernebedømmelse, antallet af anmeldelser på din profil og din aktuelle TrustScore.

Engagér dig

Boksen Engagér dig viser dine tre nyeste anmeldelser, så du hurtigt kan se den mest aktuelle feedback fra dine kunder. Du kan også klikke på Brugeranmeldelser for at se en mere detaljeret oversigt over dine brugeranmeldelser.

Invitationsstatus

I boksen Invitationsstatus kan du se status på alle dine invitationer i en given periode inddelt i Leveret, Ikke leveret og I kø. Du kan også se, om din påmindelsesfunktion er aktiveret.

Under Leveret og Ikke leveret kan du finde oplysninger om dine leveringsrater i den valgte periode. En grøn pil indikerer en forbedring, mens en rød pil indikerer en nedgang.

Bemærk: En grøn pil, der peger nedad under Ikke leveret, viser et fald i antallet af invitationer, der ikke er leveret.

Dine anmeldelser

Boksen Dine anmeldelser viser en oversigt over dine nye anmeldelser for den angivne periode inddelt i:

• Samlet antal anmeldelser
  • Verificerede anmeldelser
  • Besvarelsesprocent
  • Organiske anmeldelser

Du kan se antallet af anmeldelser, og om det er steget eller faldet siden den angivne periode. En grøn pil indikerer en forbedring, mens en rød pil indikerer en forværring.

Du kan også se, hvordan dine stjerner er fordelt.

Visninger af TrustBoxe

I boksen Visninger af TrustBoxe kan du se det samlede antal visninger af din TrustBox i den valgte periode. Du kan også se, om antallet er steget eller faldet siden sidste periode.

Indstillinger

Hvis du ønsker flere oplysninger om specifikke områder, kan du justere disse indstillinger:

Tidsperiode

De oplysninger, der vises, når du logger ind, er som standard indstillet til at dække de sidste 28 dage. Hvis du vil se data for de sidste syv dage eller bare for i dag, skal du blot klikke på 7 dage eller I dag øverst til højre på siden. Det kan du for eksempel gøre, hvis du vil ændre de oplysninger, der vises under Invitationsstatus.

Mine websites

Hvis du har flere websites på Trustpilot, kan du skifte mellem de tilhørende dashboards.

• Før markøren hen over det nuværende websites navn i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg det ønskede website fra rullemenuen for at se dashboardet.