Dit Dashboard

Når du som virksomhed tilmelder dig eller logger ind på Trustpilot Business, bliver du sendt til dashboardet. Dashboardet består af to dele: Statistik, der giver dig et indblik i, hvordan din virksomhed klarer sig, og din oversigt over 'Næste trin', giver dig gode råd til, hvad du kan gøre for at indsamle og håndtere dine anmeldelser. Informationerne på dashboardet, kan hjælpe dig til at forbedre din virksomhed og din kundetilfredshed

Mine hjemmesider

Hvis du har mere end én hjemmeside på Trustpilot, kan du vælge den hjemmeside, du ønsker at arbejde med ved at bruge pop op'en Mine hjemmesider. Den kommer frem, når du logger på din virksomhedskonto, og du får vist en liste over de hjemmesider, du kan vælge mellem. Når du vælger en hjemmeside, kommer du hen på dens dashboard. Du kan kun vælge én hjemmeside ad gangen.

Hvis ikke du ønsker at se pop op'en hver gang, du logger på din virksomhedskonto, kan du slå det fra ved at fjerne hakket i boksen Vis altid ved login. Når den er slået fra, kan du vælge mellem alle dine hjemmesider i drop down-listen i øverste højre hjørne på siden.

Statistik

Statistikken giver dig et hurtigt overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig, baseret på de følgende indikatorer:

1. TrustScore (fra de sidste 28 dage og i alt)
  2. Antal anmeldelser (fra de sidste 28 dage og i alt)
  3. Afsendte invitationer (i de sidste 28 dage)

Næste trin

Tjeklisten gør det nemmere for dig at sætte din konto op. Du finder en oversigt over de trin, du skal udføre, for at kunne udnytte Trustpilot-funktionerne optimalt. Tjeklisten er dynamisk, så du ser kun de trin, der er relevante for dig. Oversigten vises på dit dashboard, når du er logget ind på din virksomhedskonto.