Dit Dashboard

I denne artikel kan du læse om dashboardet, som du sendes til, når du logger ind på din virksomhedskonto. Her kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig.

Mine websites

Når du logger ind på din virksomhedskonto, vises pop op-vinduet Mine websites, hvor du kan vælge, hvilket website du vil tilgå, hvis du har mere end ét på Trustpilot. Klik på websitets navn for at komme til det tilhørende dashboard.

Du kan vælge et andet website fra rullemenuen i øverste højre hjørne på siden. Du kan kun vælge ét ad gangen. Hvis du vil deaktivere funktionen, skal du fjerne markeringen fra feltet Vis altid ved login.

Dashboardet

Dashboardet består af fem bokse. Du kan læse mere om hvert enkelt elements funktion ved at føre markøren hen over det lille i, der vises efter overskriften i hver boks.

Tip: Hvis du er ny på Trustpilot, og det er første gang, du logger ind på dashboardet, vil boksene ikke indeholde nogen data. Du kan i stedet finde nyttige oplysninger og links, der hjælper dig i gang med opsætningen af din Trustpilot-konto og med at indsamle anmeldelser. Du kan også finde tips til, hvordan du kommer i gang med Trustpilot på vores tjekliste.

Samlet performance

Her får du et overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig på Trustpilot. Boksen indeholder din nuværende stjernebedømmelse, antallet af anmeldelser på din profil og din aktuelle TrustScore.

Engagér dig

Boksen Engagér dig viser dine tre nyeste anmeldelser, så du kan se den mest aktuelle feedback fra dine kunder. Du kan også klikke på Brugeranmeldelser for at komme direkte til siden med brugeranmeldelser.

Invitationsstatus

I boksen Invitationsstatus kan du se status på alle dine invitationer i en given periode inddelt i Leveret, Ikke leveret og I kø. Du kan også se, om din Påmindelsesfunktion er aktiveret.

Under Leveret og Ikke leveret kan du finde oplysninger om dine leveringsrater i den valgte periode. En grøn pil indikerer en forbedring, mens en rød pil indikerer en nedgang.

Bemærk: En grøn pil, der peger nedad under Ikke leveret, viser et fald i antallet af invitationer, der ikke er leveret.

Dine anmeldelser

Boksen Dine anmeldelser viser en oversigt over dine nye anmeldelser for den angivne periode inddelt i samlet antal anmeldelser, verificerede anmeldelser, besvarelsesprocent og organiske anmeldelser. Du kan se antallet af anmeldelser, og om det er steget eller faldet siden den angivne periode. En grøn pil indikerer en forbedring, mens en rød pil indikerer en forværring.

Du kan også se, hvordan dine stjerner er fordelt.

Visninger af TrustBoxe

I boksen Visninger af TrustBoxe kan du se det samlede antal visninger af din TrustBox i den valgte periode. Du kan også se, om det samlede antal visninger er steget eller faldet siden sidste periode.

Sådan bruger du dashboardet

Dashboardet giver dig et overordnet billede af, hvordan dit website klarer sig på Trustpilot. Hvis du ønsker flere oplysninger om specifikke områder, kan du få det på to måder.

Tidsperiode

De oplysninger, der vises, når du logger ind, er som standard indstillet til at dække de sidste 28 dage. Hvis du vil se data for de sidste syv dage eller bare for i dag, skal du blot klikke på 7 dage eller I dag øverst til højre på siden. Det kan du for eksempel gøre, hvis du vil ændre de oplysninger, der vises under Invitationsstatus.

Flere links

Øverst til højre i nogle af boksene finder du et link, som dirigerer dig til relaterede sektioner på din virksomhedskonto. I disse sektioner får du et dybere indblik i de oplysninger, du finder på dashboardet.