Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Vejledning: Tilpas skabelonen til Automatisk Feedback Service

Bemærk, at denne vejledning kun er relevant for de brugere, der ikke har opgraderet til AFS 2.0. Klik hér for at læse vores guide til AFS 2.0.

Med Automatisk Feedback Service 2.0 kan du hurtigt og effektivt integrere din webshop med Trustpilot. AFS 2.0 gør det tilmed muligt for dig at øge svarprocenten på dine invitationer på flere måder. For det første kan du tilføje Trustpilots interaktive stjerner i dine invitationsskabeloner. Ved at gøre det kan du øge din nuværende konverteringsrate med op til 61%. Derudover kan du optimere din konverteringsrate ved at angive dato og tidspunkt for, hvornår du vil sende dine invitationer. En ekstra fordel ved AFS 2.0 er pre-tagging. Du kan for eksempel pre-tagge dine anmeldelser samt indsamle data, såsom by, forsendelsesmetode eller salgsrepræsentant, og derved få indsigt i din forretning, så du fremmer dine beslutninger. Endelig kan du med AFS 2.0 inkludere de produkter, dine kunder har købt, så de kan skrive en anmeldelse af både din service og produkterne via den samme invitation. Klik hér for at opgradere nu, eller kontakt vores supportteam eller din Account Manager for at skifte til AFS 2.0.

Tilpasning af dine e-mail-invitationer er en god måde at fange dine kunders opmærksomhed på og øge antallet af anmeldelser, du indsamler.

Det eneste, du skal gøre, er at følge denne vejledning for at tilpasse dine e-mailskabelon(er) og opfordre dine kunder til at skrive en anmeldelse af din virksomhed.

1. På din virksomhedskonto skal du vælge fanen Invitationer og klikke på Rediger din skabelon.
  2. Hvis du klikker på Vælg skabelon, kan du se dine tilpassede skabeloner i kolonnen Mine brugerdefinerede skabeloner. Navnet på dine tilpassede skabeloner, der blev brugt til AFS 1.0, indeholder dit domænenavn og din locale. Bemærk, at de optimerede skabeloner kun kan bruges af dem, der er migreret til AFS 2.0. Klik hér for at læse om, hvordan du kan migrere. Du kan dog stadig ændre skabelonen, der bruges til AFS 1.0.

1. Klik på Fortsæt for at redigere din skabelon.
  2. Klik på Gem skabelon, når du er færdig med at redigere.

Vi anbefaler, at du tester, om den Automatiske Feedback Service virker, inden du går live med den, så du kan kontrollere, om alting fungerer efter hensigten, og se det endelige resultat.

Bemærk: Det er ikke muligt selv at vælge, hvornår dine invitationer skal sendes ud, hvis du stadig bruger AFS 1.0. Det er kun muligt, hvis du bruger AFS 2.0.