Hvordan udregnes en TrustScore og stjernebedømmelse?

Med et godt omdømme kan du tiltrække nye kunder og få dine eksisterende kunder til at vende tilbage.

Kom i gang nu

TrustScoren er en måling af kundetilfredshed baseret på de service- og lokationsanmeldelser, en virksomhed har indsamlet på Trustpilot. Stjernebedømmelsen er et visuelt billede af TrustScoren. I denne artikel kan du læse, hvordan vi udregner en TrustScore og stjernebedømmelse.

Sådan udregnes TrustScoren

Hver gang en forbruger giver en virksomhed en anmeldelse mellem 1 og 5 stjerner, udregner vi den samlede TrustScore. Denne udregning er baseret på alle de anmeldelser, virksomheden har indsamlet, og tager følgende 3 hovedfaktorer i betragtning: tidsrum, frekvens og bayesiansk gennemsnit.

• Tidsrum. De nyeste anmeldelser tæller og vægter højest, da nye anmeldelser giver et bedre indblik i virksomhedens nuværende kundetilfredshed.
  • Frekvens. Vi udregner en ny TrustScore, hver gang en virksomhed får en ny anmeldelse. Eftersom de nyeste anmeldelser tæller og vægter højest, vil en virksomheds TrustScore være mere stabil, hvis den indsamler anmeldelser regelmæssigt.
  • Bayesiansk gennemsnit. Vi bruger et bayesiansk gennemsnit til at beregne en TrustScore og sikre, at en virksomhed med få anmeldelser har en mere balanceret TrustScore fra begyndelsen. Det betyder, at vi automatisk inkluderer værdien af 7 anmeldelser på 3.5 stjerner hver i alle TrustScore-beregninger. I takt med at virksomheden modtager flere anmeldelser, tæller denne faktor mindre i beregningen af den samlede TrustScore.

Fra TrustScore til stjernebedømmelse

Når TrustScoren er udregnet, vises den som den samlede stjernebedømmelse fra 1 til 5 stjerner, deriblandt halve stjerner. Ved hjælp af almindelige afrundingsregler runder vi stjernebedømmelsen op eller ned til en halv eller hel stjerne.

Bemærk: Indtil en virksomhed modtager dens første anmeldelse, vil dens TrustScore stå angivet som 0.

Hvor kan jeg se min TrustScore?

Du kan se din virksomheds TrustScore på din virksomhedsprofil på Trustpilot.

Bemærk: I september 2019 lancerede Trustpilot et forbedret system til udregning af TrustScore og stjernebedømmelse, og opdaterede automatisk vores produkter, så de afspejler disse ændringer. Hvis du endnu ikke har opdateret dine integrationer og/eller brandmateriale, vil vi anbefale dig at gøre dette.