Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Ofte stillede spørgsmål om vores TrustScore Følg

Nedenfor finder du nyttige oplysninger om TrustScorer på Trustpilot. Du kan f.eks. få en bedre forståelse af vores system for stjernebedømmelser samt tips til, hvordan du forbedrer din TrustScore.

Hvad er forskellen på gamle og nye anmeldelser?

Nye anmeldelser er mere relevante end gamle anmeldelser, når man skal vurdere, hvor tilfredse kunder er med en virksomhed lige nu. Derfor udregnes TrustScoren på en sådan måde, at nye anmeldelser vægter højere i udregningen af scoren end gamle anmeldelser. For eksempel tæller en 6 måneder gammel anmeldelse kun som en halv anmeldelse i udregningen af Trustscoren.

Hvorfor påvirker en negativ anmeldelse min TrustScore så meget?

Hvis du har en meget høj TrustScore, så ligger en negativ anmeldelse langt fra gennemsnittet af dine andre anmeldelser, og fordi det er en helt ny anmeldelse, vil den tælle mere i udregningen af din TrustScore. Derfor vil en ny negativ anmeldelse påvirke din TrustScore mere, end en ny positiv anmeldelse vil gøre.

Bliver alle virksomheders TrustScore udregnet på samme måde?

Ja, alle virksomheders TrustScore udregnes på samme måde, uanset om virksomheden er kunde hos Trustpilot eller ej.

Tæller nogle brugeres anmeldelser mere end andres?

Alle anmeldelser fra brugere har samme indflydelse på scoren. TrustScoren er baseret på uafhængige og individuelle anmeldelser fra brugere, og hver anmeldelse beskriver en personlig købsoplevelse hos den anmeldte virksomhed.

Hvad er stjernerating?

På Trustpilot kan brugere give 1-5 stjerner. Antallet af stjerner bliver herefter omregnet til en virksomheds score på en skala fra 0 til 10. Når vi omregner en stjernerating, bruger vi følgende værdier:

• 1 stjerne = 0
  • 2 stjerner = 2.5
  • 3 stjerner = 5.0
  • 4 stjerner = 7.5
  • 5 stjerner = 10

Læs mere her.

Hvordan kan jeg forbedre og opretholde min TrustScore?

Den bedste måde at forbedre og opretholde din TrustScore på er ved at sikre, at du konstant får nye anmeldelser på Trustpilot, og ved at besvare så mange anmeldelser som muligt. Selvom det ikke direkte påvirker din TrustScore, at du besvarer dine anmeldelser, så viser det besøgende, at du går op i deres tilfredshed, og dette kan opfordre flere til at skrive en anmeldelse af din virksomhed. Hvis du gerne vil sikre, at du hele tiden får nye anmeldelser ind, kan du bruge vores moduler Automatisk Feedback Service og Inviter dine tidligere kunder. Du kan også implementere en TrustBox på din hjemmeside for at drive mere trafik over på din Trustpilot-profil.

Hvordan påvirker flere anmeldelser fra den samme kunde TrustScoren?

Det er kun den seneste anmeldelse, en kunde har skrevet, der tæller med i TrustScoren. Du kan læse mere om flere anmeldelser i denne artikel.