TrustScore FAQ

Her kan du læse nyttige oplysninger om Trustpilots TrustScore, f.eks. hvordan stjernebedømmelsen beregnes, og hvordan du kan forbedre din TrustScore.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke anmeldelser er mest relevante – gamle eller nye?

Nye anmeldelser giver dig et bedre indblik i din nuværende kundetilfredshed, da TrustScoren tager højde for det ved at tildele ældre anmeldelser lavere og nye anmeldelser højere værdi. En anmeldelses værdi halveres hver 6. måned, så de nyeste kundeoplevelser tæller mest i din TrustScore.

Hvorfor påvirker nye negative anmeldelser min TrustScore så meget?

Hvis du har en meget høj TrustScore, afviger en ny negativ anmeldelse markant fra gennemsnittet af dine andre anmeldelser. Da den er nyest og mest relevant, tildeles den en høj værdi. Derfor har en ny negativ anmeldelse større indflydelse på din TrustScore end en ny positiv anmeldelse.

Beregnes min TrustScore anderledes, hvis jeg har en gratis pakke?

Nej, vi behandler alle virksomheder ens. Virksomheder får ikke en bedre TrustScore af at blive betalende kunder. TrustScore-beregningen er 100 % objektiv og skelner ikke mellem, om virksomhederne betaler for Trustpilots services eller ej.

Tæller alle kunders anmeldelser lige meget?

Ja, vi behandler alle anmeldelser ens. TrustScoren er baseret på uafhængige og individuelle anmeldelser fra forbrugere.

Hvordan hænger min stjernebedømmelse sammen med min TrustScore?

Når brugere skriver anmeldelser på Trustpilot, tildeler de virksomheden mellem 1 og 5 stjerner. TrustScoren er baseret på en skala fra 0 til 10. Når vi beregner TrustScoren og konverterer stjerner til tal, bruger vi følgende værdier:

• 1 stjerne = 0
  • 2 stjerner = 2,5
  • 3 stjerner = 5,0
  • 4 stjerner = 7,5
  • 5 stjerner = 10

Hvordan forbedrer jeg min TrustScore og holder den stabil?

Du kan holde din TrustScore stabil ved at sikre, at du hele tiden modtager nye anmeldelser og besvarer så mange af dem som muligt. Gør det nemmere ved at:

• Bruge vores Automatiske Feedback Service til regelmæssigt at invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed.
  • Implementere en TrustBox på dit website, så du kan vise dine gode anmeldelser frem og inspirere andre kunder til at skrive nye anmeldelser.
  • Besvare dine anmeldelser. Selvom det ikke har en direkte indflydelse på din TrustScore, viser dialog med dine kunder og besvarelse af anmeldelser, at god kundeservice er vigtigt for dig, og det opmuntrer dine kunder til at skrive flere anmeldelser.

Påvirker flere anmeldelser fra samme bruger min TrustScore?

Selvom flere anmeldelser fra den samme bruger giver dig et indblik i, hvordan din virksomhed klarer sig, er det kun den nyeste anmeldelse fra hver kunde, der tæller med i din TrustScore.