Sådan sletter du din brugerprofil på Trustpilot

Du kan stadig søge efter virksomheder og læse anmeldelser på Trustpilot, hvis du sletter din brugerprofil. Du kan bare ikke skrive dine egne anmeldelser længere.

Bemærk: Hvis du sletter din konto, bliver alle dine anmeldelser også slettet. Dette kan ikke fortrydes.

Sådan sletter du din brugerprofil

  1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over brugerikonet i øverste højre hjørne, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.
  2. Klik på Slet profil og derefter på Slet min profil.
  3. Indtast den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto, i dialogboksen, og klik på Slet for at bekræfte dit valg.
Hvis du har modtaget anmeldelsesinvitationer fra virksomheder, som bruger vores services, og du også ønsker at slette data relateret til disse, skal du kontakte virksomhederne direkte. Hvis de ikke ved, hvordan de skal gøre, kan du henvise dem til denne artikel.