Hvordan sletter jeg min brugerprofil?

Denne artikel henvender sig til brugere, der gerne vil slette deres brugerprofil på Trustpilot. Vi sletter ikke virksomhedsprofiler eller anmeldelser. Læs hér hvorfor.

Hvis du skrev anmeldelsen, fordi du blev inviteret til det, blev der oprettet en profil til dig, da du offentliggjorde den, så du har modtaget en velkomstmail. Hver anmeldelse skal være knyttet til en profil, der har en virkelig person bag, hvilket vil sige, at du blot skal logge ind på din profil for at ændre dit brugernavn og dine indstillinger. For at gå ind på din profil skal du klikke på linket i velkomstmailen. Hvis du ikke kan finde din velkomstmail, kan du bede om en ny adgangskode med den e-mailadresse, anmeldelsesinvitationen blev sendt til. Brug derefter dine loginoplysninger til at følge den trinvise vejledning nedenfor.

Hvis du kender dine loginoplysninger, skal du følge instruktionerne nedenfor for at slette din brugerprofil og tilhørende anmeldelser:

1. Gå til Trustpilot.dk, og log ind på din profil ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden eller ved at klikke på følgende knap for at få adgang til vores login-side:
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen

1. Klik på Mine indstillinger
  2. Klik på Slet profil og derefter på Slet min profil
  3. Et pop op-vindue vises med teksten: Er du sikker på du vil slette din bruger? Alle dine anmeldelser vil også blive slettet.
  4. Klik på OK for at gennemføre sletningen

Bemærk: Når du sletter din profil, bliver dine anmeldelser også slettet, og du kan ikke fortryde handlingen.

Sletning af dine invitationsdata

Hvis du har modtaget anmeldelsesinvitationer fra virksomheder, der bruger vores services, og du ønsker at slette personoplysninger relateret dertil, beder vi dig kontakte disse virksomheder direkte. Virksomhederne er dataansvarlige for behandlingen af de oplysninger og kan derfor hjælpe dig med at slette disse.

Du kan henvise til vores guide til, hvordan man sletter invitationsdata om en bestemt person.