Hvordan sletter jeg min brugerprofil?

Følg nedenstående trin for at slette din brugerprofil på Trustpilot.

1. Gå til dk.trustpilot.com, og log ind på din brugerkonto ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden

2. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen

1. Klik på Mine indstillinger
  2. Klik på Slet profil og derefter på Slet min profil
  3. Et pop op-vindue vises med teksten: "Er du sikker på, at du vil slette din konto? Alle dine anmeldelser vil blive slettet."
  4. Klik på OK for at gennemføre sletningen

Bemærk: Når du sletter din konto, bliver dine anmeldelser også slettet, og du kan ikke fortryde handlingen.