Sådan skifter og nulstiller du din adgangskode

Vi må allesammen skifte vores adgangskoder en gang imellem enten af sikkerhedsmæssige årsager, eller bare fordi vi har glemt den gamle.

Det er generelt en god idé at skifte sine adgangskoder en gang imellem. På Trustpilot kan du nemt skifte din adgangskode eller nulstille den, hvis du har glemt den.

Skift din adgangskode

1. Gå til Trustpilot.dk, og klik på Log ind øverst til højre på siden, eller klik her:
    .
  2. Før markøren hen over dit navn øverst i højre hjørne af skærmen, og klik på Mine indstillinger i rullemenuen.
  3. Rul ned til Skift adgangskode.
  4. Angiv din nuværende adgangskode, indtast derefter den nye to gange, og klik på Skift adgangskode.

Nulstil din adgangskode

Sådan nulstiller du din adgangskode:

1. Gå til Trustpilots hjemmeside, og klik på Log ind i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Log ind via e-mail og derefter på Glemt adgangskode?
  3. Indtast den e-mailadresse, du brugte til at oprette din Trustpilot-profil, og klik på Nulstil adgangskode.
  4. Tjek, om du har modtaget den nye adgangskode i din indbakke. Hvis du ikke har modtaget den inden for få minutter, skal du tjekke din junk/spam-mail.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din profil, kan du kontakte vores supportteam enten via vores kontaktformular eller via live-chat på supportcentret.