Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan nulstiller jeg den?

Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at logge ind på din Trustpilot-konto, kan du nulstille den og få adgang til din konto ved at følge disse trin:

1. Gå til www.dk.trustpilot.com.

2. Klik på Log ind i øverste højre hjørne
  3. Klik på ikonet for E-mail
  4. Klik på Glemt adgangskode?
  5. Angiv dit Trustpilot-login (den e-mailadresse, du brugte til at registrere dig hos Trustpilot)
  6. Klik på Send adgangskode
  7. Kontrollér, om du har modtaget den nye adgangskode i din indbakke. Hvis du ikke har modtaget den inden for få minutter, skal du kontrollere din junk/spam-mail.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din konto, kan du kontakte vores supportteam via vores kontaktformular eller live-chat her på vores supportcenter.