Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan nulstiller jeg den?

Vi må allesammen skifte vores adgangskoder en gang imellem. Hvis du vil ændre adgangskoden til dit Trustpilot-login, skal du blot følge nedenstående trin.

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at logge ind på din Trustpilot-konto, kan du nulstille din adgangskode og få adgang til din konto ved at følge disse trin:

1. Gå til www.trustpilot.dk
  2. Klik på Log ind øverst til højre på siden
  3. Klik på Log ind via e-mail
  4. Klik på Glemt adgangskode?
  5. Indtast den e-mailadresse, du brugte til at oprette din profil
  6. Klik på Nulstil adgangskode
  7. Kontrollér, om du har modtaget den nye adgangskode i din indbakke. Hvis du ikke har modtaget den inden for få minutter, skal du kontrollere din junk/spam-mail.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din konto, kan du kontakte vores supportteam via vores kontaktformular eller live-chat her på vores supportcenter.

Hvis du har en virksomhedskonto og har glemt din adgangskode, skal du nulstille den fra login-siden for din virksomhedskonto. Det kan du læse mere om, hvordan man gør her.

Jeg kender min adgangskode og vil ændre den

1. Gå til Trustpilot.dk og klik på Log ind øverst til højre på siden eller klik på denne knap:
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine indstillinger
  4. Vælg Skift adgangskode
  5. Angiv din nuværende adgangskode, indtast derefter din nye adgangskode to gange og klik på Skift adgangskode

Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du kontakte vores supportteam.