Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

En kort guide til Trustpilots Brugerretningslinjer Følg

For at du kan få et hurtigt overblik over reglerne for brugere af Trustpilot, har vi opsummeret vores Brugerretningslinjer i infografikken herunder:

Fire tips til at overholde vores regler:

Vidste du at:

Hvad er ikke tilladt på Trustpilot:

• Hvis vi beder dig redigere din anmeldelse, så den overholder vores retningslinjer, og du ikke gør det, kan vi fjerne din anmeldelse.
  • Som udgangspunkt sletter vi ikke anmeldelser, da de er brugergenereret indhold. Men hvis du misbruger din brugerprofil, og vi er nødt til at slette den, bliver alle anmeldelser skrevet fra denne profil også slettet.
  • Vi accepterer ikke, at vores rapporterings- eller indberetningsværktøj misbruges til at true, misbruge eller afpresse virksomheder, eller bedrage og opføre sig upassende i forbindelse med brugen af Trustpilot.

Husk, at dette kun er en oversigt. Du kan finde vores Brugerretningslinjer ved at klikke her. Vi har også tips til, hvordan du skriver fantastiske anmeldelser her.

Vi har desuden et sæt Virksomhedsretningslinjer, som gælder for virksomheders brug af Trustpilot. Du kan se en oversigt her.