Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Administrér flere domæner fra samme virksomhedslogin Følg

Hvis du har flere domæner på Trustpilot, har du mulighed for at administrere dem fra samme virksomhedslogin.

Alt, hvad du skal gøre, er at vælge det domæne, du ønsker at administrere, i menuen i øverste højre hjørne af siden.

Bemærk, at du kun kan se kontooplysninger fra det domæne, du har valgt.

Hvis du har mere end et domæne og gerne vil have dem på samme B2B konto, så kontakt din Account Manager eller vores Business Support via vores kontaktformular.