5. Sådan tilføjer du en TrustBox-widget

Med TrustBox-widgets kan du på dynamisk vis fremvise dine anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse direkte på dit website, så dine besøgende hurtigt får et indblik i din virksomheds troværdighed og omdømme. I videoen herunder kan du få mere at vide om widgets.

Hvad er en TrustBox-widget?

TrustBoxe er navnet på vores widgets. Med TrustBoxe kan du nemt vise dine Trustpilot-anmeldelser og -bedømmelser på dit eget website. Du har forskellige muligheder for at tilpasse vores widgets, som er med til at skabe større åbenhed omkring din virksomhed og opbygge tillid hos dine kunder.

Som en del af Standard-pakken får du adgang til en række TrustBox-widgets. Du kan se, hvilke widgets pakken omfatter, ved at:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Del og promovér > Website-widgets > Alle widgets.
    2. Du kan vælge at filtrere de tilgængelige widgets ved hjælp af skydeknappen Kun widgets inkluderet i din pakke.

Når du har valgt en widget blandt dem, der er tilgængelige for dig, er de næste trin at tilpasse og implementere den.

Integrér en widget

Konfigurér din widget

Klik på den valgte widget, og brug mulighederne i venstre side under Tilpas til at konfigurere den efter dine behov.

Implementér din widget

1. Klik på Hent kode, når du har foretaget indstillingerne. Du kan sende koden til dig selv eller din udvikler ved at klikke på Del instruktioner.
    2. Det første kodestykke er din widgets script. Klik på Kopiér kode, og indsæt det i <head>-elementet i dit websites HTML-kildekode. Du behøver kun at gøre dette én gang, uanset om du tilføjer én eller flere widgets.
    3. Det andet kodestykke er din widgets HTML-kode. Klik på Kopiér kode, og indsæt den i <body>-elementet i dit websites HTML-kildekode, hvor din widget skal placeres.

Andre implementeringsmuligheder

• Hvis du bruger én af vores e-handelsintegrationer, kan du nemt tilføje en widget på dit website via integrationen.
    • Hvis dit website bruger WordPress, vil vi anbefale dig at anvende vores WordPress-integration til at installere en widget. Du skal ikke kode blot omarrangere, skræddersy og offentliggøre – alt sammen på samme sted.
    • Hvis du kun har begrænset adgang til kildekoden, kan du bruge Google Tag Manager (GTM) til at tilføje din widget som et brugerdefineret script.
    • Hvis du ikke kan indsætte scriptet i <head>-elementet, kan du indsætte det i <body>-elementet før HTML-koden. Bemærk, at det kan påvirke dit websites performance.

Tilbage til toppen