3. Sådan sender du anmeldelsesinvitationer

Vores Automatiske Feedback Service (AFS) sender automatisk invitationer ud, så du undgår besværet med at skulle spørge dine kunder efter feedback, når de har købt et produkt eller haft en serviceoplevelse med din virksomhed. I videoen herunder kan du få mere at vide.

Hvad er AFS?

Vores Automatiske Feedback Service (AFS) sender automatisk anmeldelsesinvitationer til dine kunder, efter de har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse med din virksomhed. Dermed kan du indsamle flere anmeldelser og lære dine kunders meninger at kende, samtidig med at du får værdifuld indsigt, som du kan bruge til at forbedre din kundetilfredshed. Og da alle anmeldelser, du indsamler via AFS, er verificerede anmeldelser, kan du styrke din virksomheds troværdighed og gøre den mere synlig.

Hvordan fungerer AFS?

Når en kunde har haft en oplevelse med din virksomhed, sender du en e-mail til vedkommende. Hvis du sætter Trustpilot bcc i mailen, fungerer den som triggermail, der aktiverer AFS og gør os opmærksomme på, at vi skal sende en anmeldelsesinvitation til kunden. Hér er en detaljeret oversigt:

Grafik med en kvittering

1. En kunde foretager et køb hos eller har en serviceoplevelse med din virksomhed.

Grafik med en e-mail

2. Du sender vedkommende en transaktionsmail, og det trigger en separat e-mail, som bliver sendt til os, så vi ved, at vi skal sende en anmeldelsesinvitation til kunden.

Grafik med invitationer i kø til afsendelse

3. Vi lægger invitationen i kø til afsendelse. Som standard bliver den sendt efter 7 dage, men du kan også angive et afsendelsestidspunkt, der passer bedre til din virksomhed.

Grafik med en anmeldelse

4. Når din kunde har modtaget invitationen, kan vedkommende skrive en anmeldelse af sin oplevelse med din virksomhed på Trustpilot.

Den transaktionsmail, du bruger til at trigge AFS, kan for eksempel være en købsordre eller -bekræftelse, faktura, velkomstmail, supporthenvendelse eller leveringsbekræftelse.

Hvis dit system ikke har et bcc-felt, kan du også lave konfigurationen uden et bbc-felt eller bruge en af vores integrationer.

Konfiguration af AFS med bcc-felt

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsmetoder >Trustpilots automatiske invitationer (AFS).
    2. På siden finder du din unikke Trustpilot-mailadresse, som du kan kopiere ved at klikke på Kopiér e-mailadresse.
    3. Tilføj derefter denne e-mailadresse til bcc-feltet på den transaktionsmail, du vil bruge til at trigge AFS. Det gør du ved at gå ind under indstillingerne for det system, du sender triggermailen fra.

Hvis du vil vide, om du har foretaget konfigurationen korrekt, kan du tjekke din invitationsstatus, hvor du kan se, hvilke invitationer der er sendt, og hvilke der er lagt i kø til afsendelse. Hvis du kan se, at der bliver oprettet invitationer på baggrund af nylige transaktioner, er alt, som det skal være.

Konfiguration af AFS uden bcc-felt

Vælg en triggermail, såsom ordre- eller leveringsbekræftelser, og indsæt en dynamisk struktureret data-snippet i din e-mailskabelon. Denne data-snippet fungerer som triggeren for AFS og giver Trustpilot besked om at sende en anmeldelsesinvitation til dine kunder. Herefter lægger vi invitationen i kø til afsendelse, så dine kunder får den perfekte mulighed for at dele deres feedback. Når du har valgt en triggermail, skal du tilføje den strukturerede data-snippet til den e-mails skabelon.

Her er et eksempel på, hvordan en forenklet snippet kan se ud:

<script type="application/json+trustpilot">{"recipientName": "dynamisk pladsholder","recipientEmail": "dynamisk pladsholder","referenceId": "dynamisk pladsholder",}</script>

Det er vigtigt at bemærke, at denne snippet skal implementeres med de dynamiske pladsholdere, din platform bruger. Pladsholderne varierer fra den ene platform til den anden, så du skal sørge for at erstatte ovenstående eksempler med de relevante og korrekte oplysninger.

Du skal inkludere alle kommaer, citationstegn og koloner – hvis du ændrer formatet, bliver den strukturerede data-snippet ikke indlæst korrekt.

1. Kopiér din unikke Trustpilot-mailadresse fra din virksomhedskonto. Du finder den her.
    2. Gå ind under indstillingerne for dit CRM-system eller din e-handelsplatform, og find den sektion, hvor du kan oprette trigger-/notifikationsmails. Denne sektion kan hedde "Notifikationer", "Handlinger" etc., alt efter hvilket system du bruger.
    3. Opret en ny trigger-/notifikationsmail til Trustpilot, for eksempel efter bekræftelse af leveringen. Tilføj den dynamiske strukturerede data-snippet til HTML-koden i e-mailens brødtekst.
    4. I indstillingerne for triggermailen finder du et Til:-felt, hvor du skal indsætte den unikke Trustpilot-mailadresse, du kopierede i trin 1. Kontrollér, at det kun er Trustpilot, der modtager triggermailen.

Du har nu oprettet et automatiseret event. Når eventet indtræffer, bliver en trigger med oplysningerne fra den strukturerede data-snippet sendt til os, så vi ved, at vi skal oprette en invitation, som vi sender til dine kunder på et automatisk optimeret tidspunkt.

Hvis du vil vide, om du har foretaget konfigurationen korrekt, kan du tjekke din invitationsstatus, hvor du kan se, hvilke invitationer der er sendt, og hvilke der er lagt i kø til afsendelse. Hvis du kan se, at der bliver oprettet invitationer på baggrund af nylige transaktioner, er alt, som det skal være.

Trustpilots e-handelsintegrationer

Med vores e-handelsintegrationer kan du nemt sende anmeldelsesinvitationer til dine kunder. Du kan udforske vores integrationer og læse mere her.
    Hvis du bruger Shopify og gerne vil anvende AFS frem for integrationen til at sende anmeldelsesinvitationer, kan du læse her, hvordan du gør.

Tilbage til toppen