​Hold dig opdateret om dine anmeldelser ved hjælp af Trustpilots webhook-meddelelser

Sæt Trustpilots webhooks op og bliv informeret om events, såsom nye, slettede eller reviderede anmeldelser, med det samme.

Du kan bruge Trustpilots webhook-meddelelser på mange måder til at forbedre dit daglige anmeldelsesflow. Her er et par idéer:

• Opret et dashboard, hvor dine nye anmeldelser bliver vist
  • Automatisér dine support-sager, så der bliver oprettet en ny sag for hver nye anmeldelse

Det kræver hjælp fra en udvikler at implementere vores webhook-funktion, og vær opmærksom på, at det i øjeblikket kun er events vedrørende brugeranmeldelser, der er understøttet.

Sådan fungerer webhook-meddelelser

Fortæl os, hvad du gerne vil have besked om (events), og hvor du gerne vil modtage dataene (abonnementer). Et abonnement svarer til URL-adressen på den server, du gerne vil have dine webhooks sendt til.

Vi understøtter i øjeblikket meddelelser for følgende events:

• En kunde skriver en ny anmeldelse
  • En kunde sletter en anmeldelse
  • En kunde reviderer en anmeldelse

Instruktioner til udviklere

Log ind på din virksomhedskonto, og vælg Integrationer i menuen i venstre side. Find webhook-meddelelser, og vælg Få adgang nu.

1. Vælg en event-type, f.eks. ny anmeldelse
  2. Klik på linket Se eksempel på event-payload for at se et eksempel på de oplysninger, vi sender til dig

Bemærk: Din egen webserver skal være klar til at modtage events og en POST-anmodning med en JSON-payload. Hvis din server ikke er klar, kan du bruge RequestBin eller en lignende service til at teste det. Men husk på, at du ikke kan sætte et egentligt abonnement op med RequestBin.

1. Tilføj URI'en til dit abonnement. Dette er stien til den af dine servere, der vil modtage eventet fra os. For eksempel: https://my-domain.com/any/path/here/
  2. Vælg Test
  3. Hvis testen fungerer, skal du klikke på Gem ændringer, og så er du færdig.

I tilfælde af serverfejl

Vi vil gerne sikre os, du bliver informeret om alle dine events.

Hvis din server ikke kan modtage et event, prøver vi at sende det igen. Vi forlænger dog intervallet mellem forsøgene for ikke at belaste dine servere for meget.