Sådan kombinerer du to eller flere virksomhedsprofiler

Hvis du har flere virksomhedsprofiler på Trustpilot, og du gerne vil sikre, at alle anmeldelser samles ét sted, kan du anmode om at få dem kombineret.

Hvornår bør jeg anmode om en kombinering?

Hvis din virksomhed har flere datterselskaber eller afdelinger i flere forskellige lande, har du måske flere websites. Og måske har du flere Trustpilot-profiler til alle dine websites.

For at samle alle dine anmeldelser på ét sted kan du anmode om en kombinering af dine virksomhedsprofiler. Det giver et indblik i, hvad dine kunder synes på tværs af alle markeder.

Det er intet problem, hvis du har afdelinger i flere lande. Din virksomhedsprofil vil automatisk vise anmeldelser på den besøgendes sprog.

Overvejelser

Overvej følgende, inden du anmoder om at få kombineret dine profiler:

• Kombinering af profiler er permanent.
  • Alle anmeldelser vises på din hovedprofil.
  • Invitationshistorikken, skabelonerne og virksomhedsbeskrivelsen for hovedprofilen forbliver uændrede, men oplysningerne vil ikke længere være tilgængelige for de kombinerede domæner.
  • Hvis du kombinerer to eller flere profiler, kan det påvirke din SEO, da Trustpilot sender feeds med alle dine serviceanmeldelser til søgemaskiner under hoveddomænenavnet.
  • Dit hoveddomæne er det eneste domæne, der kvalificerer sig til Google Seller Ratings, så du bør undlade at bruge Trustpilots SEO-TrustBoxe på andre domæner.

Hvordan anmoder jeg om en kombinering?

Først skal du sende en anmodning til Trustpilots supportteam.

1. Send en e-mail til support@trustpilot.com med al relevant dokumentation. Du kan også sende en anmodning via vores kontaktformular.
  2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af skærmen på din virksomhedskonto. Vælg Mine oplysninger i rullemenuen.
  3. Klik på fanen Tilladelser og derefter på til/fra-knapperne under Account management for hvert domæne, du vil kombinere. Dette giver vores supportmedarbejdere tilladelse til at tilgå dine domæner.

Når du har sendt anmodningen, vil du blive kontaktet af en af vores supportmedarbejdere, som vil guide dig gennem processen.

Hvilken slags dokumentation skal jeg sende?

Vi skal bruge dokumentation for, at du ejer alle de domæner, du vil kombinere. Du kan:

• sende dokumentation for ejerskab (såsom en kvittering fra domæneværten)
  • sammenligne WHOIS-data fra alle domæner

Når det er gjort, skal vi bruge en skriftlig bekræftelse på, at du accepterer betingelserne, før vi kan gå i gang med kombineringen.

Når kombineringen er færdig, er alle dine Trustpilot-anmeldelser samlet på én profil, hvilket gør det lettere for kunderne at finde og anmelde din virksomhed og lettere for dig at håndtere anmeldelserne.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.