​Sådan kombinerer du to eller flere virksomhedsprofiler

Hvis du har flere virksomhedsprofiler på Trustpilot og gerne vil sikre, at alle dine anmeldelser bliver samlet ét sted, kan du anmode om at få dem kombineret.

Hvis du kombinerer dine profiler på tværs af forskellige lande, samles de ét sted. Når kombineringen er færdig, vises alle dine Trustpilot-anmeldelser på én profil. Dermed kan dine kunder nemmere finde og anmelde din virksomhed, samtidig med det bliver lettere for dig at håndtere dine anmeldelser.

Det er intet problem, hvis du har afdelinger i flere lande, da anmeldelser automatisk vil blive vist på den besøgendes sprog på din virksomhedsprofil.

Hvornår kan jeg anmode om en kombinering?

Her er nogle typiske scenarier:

Beskrivelse Ja Nej
Identiske domæner: Hvis du har et domæne på flere sprog med samme indhold (f.eks. www.eksempel.com, www.eksempel.dk og www.eksempel.fr).
Rebranding: Hvis du skifter fra www.eksempel.com til www.eksemplet.com, og det gamle domæne omdirigerer til det nye domæne.
Virksomhedsovertagelse: Hvis en virksomhed køber en anden virksomhed, kan vi ikke foretage en kombinering. Anmeldelserne fra begge tidligere virksomheder, skal stadig være tilgængelige for forbrugerne.
Virksomhedsfusion: Når to eksisterende virksomheder fusionerer til én virksomhed.

Overvejelser

Du bør overveje følgende, inden du anmoder om at få kombineret dine profiler:

• Kombinering af profiler er permanent.
  • Alle anmeldelser vises på din hovedprofil.
  • Invitationshistorikken, skabelonerne og virksomhedsbeskrivelsen for hovedprofilen forbliver uændrede, men oplysningerne vil ikke længere være tilgængelige for de kombinerede domæner.
  • Dit hoveddomæne er det eneste domæne, der kvalificerer sig til Google Seller Ratings.
  • Kombinerede profiler = kombinerede anmeldelser = omregnet TrustScore.

Hvordan anmoder jeg om en kombinering?

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Mine oplysninger i rullemenuen ved siden af dit navn i øverste højre hjørne. Klik på Tilladelser, og brug skydeknapperne til at aktivere kombinering af de relevante domæner.
  2. Send en anmodning om kombinering til vores supportteam for at påbegynde processen.

Vi skal bruge dokumentation for, at du ejer alle de domæner, du vil kombinere – du bedes inkludere den i din anmodning. Det kan eksempelvis være en kvittering fra din domænevært.

Når du har sendt din anmodning, vil en af vores supportmedarbejdere gennemgå den og vende tilbage til dig.