​Sådan kombinerer du to eller flere virksomhedsprofiler

Hvis du har flere virksomhedsprofiler på Trustpilot, og du gerne vil gøre det mere overskueligt og sikre, at alle anmeldelser samles ét sted, kan du kombinere dem.

Bemærk: Denne proces skal udføres af en Trustpilot-medarbejder.

Hvornår er det en god idé at kombinere profiler?

Hvis din virksomhed har flere forskellige afdelinger eller afdelinger i flere forskellige lande, har du måske flere forskellige webadresser. Det betyder, at du måske har en profil for hvert webdomæne på grund af den måde, Trustpilot er opbygget på.

Mange virksomheder foretrækker det på denne måde, da det giver dem mulighed for at opdele anmeldelserne efter placering, hvilket gør det lettere at se, hvordan de forskellige afdelinger klarer sig på kundeserviceområdet.

Men nogle gange er det bedre at have alt samlet ét sted, især da anmeldelser automatisk vises på det sprog, der tales i det land, hvor profilen bliver vist. Og hvis det er tilfældet for din virksomhed, vil det måske være en fordel for dig at kombinere profilerne.

Hvordan kombinerer jeg mine profiler?

Du skal sende en anmodning til Trustpilots support-team. Det kan du enten gøre via vores live-chat, som du finder i nederste højre hjørne på supportcentret, eller ved at sende en besked via denne kontaktformular.

Når du har sendt anmodningen, vil du blive kontaktet af en af vores supportmedarbejdere, som vil guide dig gennem processen.

Hvilken slags dokumentation skal jeg sende?

Vi skal bruge dokumentation for, at du ejer alle de domæner, du vil kombinere. Det kan du gøre på følgende måder:

• Send dokumentation for ejerskab (såsom en kvittering fra domæneværten)
  • Sammenligning af WHOIS-data fra alle domæner
  • Send en e-mail til Trustpilot fra alle domænerne

Når det er gjort, skal vi bruge en skriftlig bekræftelse fra dig, før vi kan gå i gang med kombineringen.

Hvad sker der, når kombineringen er færdig?

Du skal være opmærksom på, at kombineringen er permanent, og at alle anmeldelser flyttes til det samme domæne.

Du bør også være opmærksom på, at selvom anmeldelserne er flyttet, flytter andre oplysninger, såsom invitationshistorik og -skabeloner, virksomhedsbeskrivelse og manuelt indtastede oplysninger, ikke med. Det betyder, at det er vigtigt at vide på forhånd, hvilket domæne du vil beholde, og hvilke du vil af med, hvis du gerne vil undgå at indtaste alle oplysningerne manuelt igen.

Hvad nu?

Når kombineringen er færdig, er alle de anmeldelser, din virksomhed har fået, samlet på én profil, hvilket gør det lettere for kunderne at finde og anmelde din virksomhed.

Det vil også gøre det lettere for dig at administrere anmeldelserne, da du kun skal bruge én virksomhedskonto.

Bemærk, at hvis du kombinerer 2 eller flere profiler, kan det påvirke din SEO, da Trustpilot sender feeds med dine brugeranmeldelser til søgemaskiner under det tilbageværende domænenavn. Derudover er det kun hoveddomænet, der kvalificerer sig til Google Seller Ratings, så du bør undlade at bruge Trustpilots SEO-TrustBoxe på dine andre domæner.