​Sådan kombinerer du to eller flere virksomhedsprofiler

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du har flere virksomhedsprofiler på Trustpilot og gerne vil sikre, at alle dine anmeldelser er samlet ét sted, kan du anmode om at få dem kombineret.

Hvis du kombinerer dine profiler på tværs af forskellige lande, samles de ét sted. Når kombineringen er færdig, vises alle dine Trustpilot-anmeldelser på én profil. Dermed kan dine kunder nemmere finde og anmelde din virksomhed, samtidig med det bliver lettere for dig at håndtere dine anmeldelser.

Det er intet problem, hvis du har afdelinger i flere lande, da anmeldelser automatisk vil blive vist på den besøgendes sprog på din virksomhedsprofil.

Vigtigt: Vi skal bruge dokumentation for, at du ejer ALLE de domæner, du vil kombinere, ellers kan vi ikke imødekomme din anmodning. Derfor vil vi bede dig sende os en faktura eller kvittering fra din domænevært som bevis på, at du ejer de pågældende domæner. Vi accepterer desværre ikke screenshots, da de ikke er tilstrækkelige beviser.

Hvornår kan jeg anmode om en kombinering?

Nedenfor finder du nogle typiske eksempler på, i hvilke tilfælde vi tillader og ikke tillader en kombinering af profiler:

Begrundelse Beskrivelse Er kombinering mulig?
Identiske domæner Hvis du har et domæne på flere sprog med samme indhold (f.eks. www.eksempel.com, www.eksempel.dk og www.eksempel.fr). JA
Rebranding Hvis du skifter fra www.eksempel.com til www.eksemplet.com, og det gamle domæne omdirigerer til det nye domæne. JA
Virksomhedsovertagelse Når en virksomhed opkøber en anden virksomhed, kan vi ikke foretage en kombinering af profiler, da forbrugerne stadig skal kunne læse anmeldelser af begge virksomheder.  NEJ
Virksomhedsfusion Når to eksisterende virksomheder fusionerer til én virksomhed, kan vi ikke kombinere deres profiler. NEJ

Overvejelser

Du bør overveje følgende, inden du anmoder om at få kombineret dine profiler:

• Kombinering af profiler er permanent og kan ikke gøres om.
  • Alle anmeldelser fra dine individuelle profiler vil blive vist på den nye kombinerede hovedprofil.
  • Brugere af de enkelte profiler bevares og overføres til hovedprofilen.
  • Invitationshistorikken, skabelonerne og virksomhedsbeskrivelsen for hovedprofilen forbliver uændrede. Du har mulighed for at gemme disse oplysninger fra de profiler, som skal kombineres med hovedprofilen – du skal blot angive det i formularen. Hvis du ikke gemmer oplysningerne, skal du muligvis geninstallere dine TrustBoxe.
  • Din hovedprofil er det eneste domæne, der kvalificerer sig til Google Seller Ratings.
  • Når du kombinerer dine profiler, bliver anmeldelserne fra hver profil også kombineret. Det betyder, at din TrustScore vil blive genberegnet baseret på de kombinerede anmeldelser.
  • Produktanmeldelser fra de kombinerede profiler bliver flyttet til hovedprofilen og skal implementeres ved at tilføje en TrustBox til dit website.

Hvordan anmoder jeg om en kombinering?

1. Først skal du sikre, at du har tilegnet dig alle de domæner, der skal kombineres. Du kan læse i denne artikel, hvordan du finder ud af det.
  2. Når du har tilegnet dig alle domænerne, skal du gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Tilladelser og bruge skydeknapperne til at aktivere kombinering af de relevante domæner under Kontoadministration.
  3. Gentag ovenstående trin for hver profil, du vil kombinere.
  4. Send en anmodning om kombinering til vores supportteam for at påbegynde processen.

Når du har sendt din anmodning, vil en af vores supportmedarbejdere gennemgå den og vende tilbage til dig.

Hvis du har nogen spørgsmål om processen, vil vi anbefale dig at læse vores artikel med ofte stillede spørgsmål.