​Hvordan kommenterer jeg på en virksomheds svar til min anmeldelse?

Virksomheder kan besvare de anmeldelser, du har skrevet på Trustpilot, og hvis du vil fortsætte dialogen, skal du redigere din oprindelige anmeldelse.

Der er ingen svar-funktion for brugere for at gøre Trustpilot-platformen enkel og nem at bruge. Det sikrer, at anmeldelserne er kortfattede og letlæselige og fremmer brugen af Trustpilots site.

I visse tilfælde ønsker du måske at kommentere nogle af de punkter, der indgår i virksomhedens svar til dig.

Opdatér din oprindelige anmeldelse

Kommentér virksomhedens svar ved at opdatere din oprindelige anmeldelse. Du kan tilføje et nyt afsnit i begyndelsen eller slutningen af anmeldelsen og gøre opmærksom på, at det er en tilføjelse.

Det er en god idé at markere den nye tekst tydeligt, så andre nemt kan følge samtalens udvikling.

Svar-funktionen er designet til, at virksomheder kan besvare alle anmeldelser, negative såvel som positive, og skabe dialog mellem dig og virksomheden.

For at vi kan opretholde en gennemsigtig og brugervenlig platform for alle, er det vigtigt for os, at svar-funktionen er så enkel som muligt.