​Hvordan kommenterer jeg på en virksomheds svar til min anmeldelse?

Hvis du har anmeldt en virksomhed på Trustpilot, har virksomheden mulighed for at skrive et svar til din oprindelige anmeldelse. Hvis du vil kommentere på deres svar, kan du redigere din anmeldelse.

Det er ikke altid nødvendigt at kommentere på en virksomheds svar til din anmeldelse. Og for at gøre vores platform så enkel og nem at bruge som muligt har vores brugere derfor ingen svarfunktion. Det sikrer, at anmeldelserne er kortfattede og letlæselige, og så fremmer det brugen af Trustpilots site.

I visse tilfælde ønsker du måske at adressere nogle af de punkter, der indgår i virksomhedens svar til dig.

Opdatér din oprindelige anmeldelse

I den slags tilfælde er det bedst at opdatere din oprindelige anmeldelse. Mange brugere tilføjer blot mere tekst i begyndelsen eller slutningen af deres anmeldelse og gør opmærksom på, at det er en tilføjelse.

Hvis du vælger denne mulighed, er det en god idé at markere den nye tekst tydeligt, så andre mennesker nemt kan følge samtalens udvikling.

Du kan se, hvordan du redigerer din anmeldelse, hér.

Hvorfor kan jeg ikke bare kommentere på deres svar?

Svar-funktionen er designet til, at virksomheder kan svare på alle anmeldelser og om nødvendigt skabe dialog mellem dem og brugeren.

Vi stræber efter at opretholde en gennemsigtig og brugervenlig platform for alle, og derfor er det vigtigt for os, at svar-funktionen er så enkel som muligt.