​Hvordan tilegner jeg mig min virksomhedsprofil?

I denne artikel kan du læse, hvordan du tilegner dig din virksomhedsprofil på Trustpilot, uanset om du har fået nogen anmeldelser eller ej.

Er det nødvendigt at oprette en virksomhedsprofil?

Hvis din virksomhed allerede er blevet anmeldt på Trustpilot, blev der automatisk oprettet en virksomhedsprofil, da den første anmeldelse blev offentliggjort på Trustpilot. Du kan finde den ved at søge på din virksomheds navn på Trustpilot.

Hvis din virksomhed ikke er blevet anmeldt endnu, skal du søge efter dit website (ved at bruge navnet på det aktive domæne) for automatisk at oprette en virksomhedsprofil på Trustpilot. Selv hvis du endnu ikke har fået nogen anmeldelser, kan du stadig tilegne dig profilen, tilpasse indstillingerne og begynde at indsamle anmeldelser.

Hvorfor bør jeg tilegne mig min virksomhedsprofil?

Hvis du tilegner dig din virksomhedsprofil, kan du:

• Tilføje nyttige oplysninger: Hvis du tilegner dig din virksomhedsprofil, kan du tilføje nyttige oplysninger om din virksomhed, såsom åbningstider og de produkter eller services, du tilbyder.
  • Gå i dialog med brugerne: Du kan også besvare anmeldelser og oprette notifikationer, så du får besked, når du får nye anmeldelser.
  • Få besked om nye anmeldelser: Hvis du ikke tilegner dig din profil, får du måske ikke besked om alle nye anmeldelser, selvom de er synlige med det samme og tæller med i din TrustScore.
  • Invitere kunder til at skrive en anmeldelse: Hvis du tilegner dig din profil, får du adgang til vores inviationsservices, så du kan begynde at invitere dine kunder til at skrive anmeldelser.
  • Bruge Trustpilot gratis. Det er gratis for dig at tilegne dig din profil. Læs mere om, hvordan du bruger Trustpilot gratis, her.

Og ved at tilegne dig din profil og gå i dialog med dine kunder kan du tage kontrollen over dit omdømme og udnytte alle anmeldelser, både positive og negative, til din fordel.

Hvordan tilegner jeg mig min profil?

Gå ind på dk.trustpilot.com og indtast din virksomheds navn eller dit website i søgefeltet øverst på siden.

Søgning på virksomhedens navn:

Indtast din virksomheds navn i søgefeltet. Hvis du endnu ikke har fået nogen anmeldelser, vil du se meddelelsen Beklager, vi kunne ikke finde [virksomhedsnavn], men hvis det modsatte gør sig gældende, bør din profilside blive vist.

Søgning på website:

Indtast dit domænenavn, f.eks. www.domænenavn.dk i søgefeltet. Hvis du endnu ikke har fået nogen anmeldelser, bliver der automatisk oprettet en tom virksomhedsprofil, når du søger. Der vil stå, at virksomheden ikke har nogen anmeldelser – Anmeldelser (0) – under din virksomheds navn.

Hvis din virksomhed er blevet anmeldt tidligere, findes der allerede en virksomhedsprofil, som vil indeholde mindst én anmeldelse, uanset om du søger på din virksomheds navn eller dit website.

For at tilegne dig din virksomhedsprofil skal du klikke på Opret en gratis virksomhedsprofil eller blot klikke her.

Derefter bliver du omdirigeret til en ny side, hvor du vil blive bedt om flere oplysninger. Du skal udfylde formularen med de nødvendige oplysninger og vælge, om du ønsker en gratis demo af Trustpilots Lite-, Pro- eller Enterprise-pakker.

Hvis du tilmelder dig med en e-mailadresse, der matcher din virksomheds websitedomæne, får du adgang med det samme.

Bemærk: Det er ikke muligt at tilegne sig en profil for et subdomæne på en eCommerce-platform, f.eks. xxx.myshopify.com.

Problemer med tilegnelsen?

I visse tilfælde kan vi ikke verificere med det samme, om du er ejeren af websitet ud fra de oplysninger, du har givet.

Den hyppigste årsag til en forsinkelse er, hvis den oplyste e-mailadresse ikke er en del af det samme domænenavn som det website, du forsøger at tilegne dig.

Hvis du f.eks. forsøger at tilegne dig websitet www.mitwebsite.dk, er din e-mailadresse måske ditnavn@mitwebsite.dk. Hvis din anmodning kommer fra et andet domæne, f.eks. ditnavn@gmail.com, vil vi ikke kunne give dig adgang til profilen med det samme. I dette tilfælde får du flere muligheder for at verificere dit domæne, som du kan bruge til at færdiggøre tilmeldingsprocessen.

Hvad hvis jeg vil fjerne min virksomhedsprofil?

Trustpilot er et community for online-anmeldelser, og vi anser anmeldelser som originalt indhold, der ejes af brugerne. Derfor fjerner vi ikke virksomhedsprofiler fra Trustpilot.

Det er dog muligt at fjerne oplysningerne fra din virksomhedsprofil og ændre dens status tilbage til ikke-tilegnet profil. Det anbefaler vi dog ikke, især ikke hvis din virksomhed allerede er blevet anmeldt, da det som regel har en positiv indflydelse på en virksomheds samlede bedømmelse at besvare en anmeldelse og gå i dialog med brugerne.

Hvis du har tilegnet dig din virksomhedsprofil, men ikke ønsker at bruge Trustpilots services alligevel, kan du naturligvis bede os om at slette din virksomhedskonto og ændre status på din virksomhedsprofil til ikke-tilegnet profil. Du bør dog være opmærksom på, at dine anmeldelser forbliver på din profil, og det forhindrer ikke kunder i at søge efter og anmelde din virksomhed.

Tip: Hvis din virksomhedskonto er aktiv, har du mulighed for at modtage notifikationer om nye anmeldelser.

Hvad er næste skridt?

Når du har tilegnet dig din virksomhedsprofil, kan du optimere brugen af Trustpilot ved at besvare og administrere anmeldelser, ændre dit profilbillede og din virksomhedsbeskrivelse, invitere kunder til at skrive anmeldelser og meget mere.

Hvis du vil vide mere om, hvad Trustpilot kan gøre for din virksomhed, kan du finde nyttige oplysninger i artiklen Kom godt i gang.