​Sådan tilegner du dig din virksomhedsprofil

Før du kan komme i gang med at bruge Trustpilot og invitere kunder til at anmelde din virksomhed, skal du tilegne dig din virksomhedsprofil.

Hvis nogen har anmeldt din virksomhed på Trustpilot, har du en virksomhedsprofil. Du har måske ikke tilegnet dig den, men den er alligevel på Trustpilots website.

Har du ikke fået nogen anmeldelser? Vi forklarer i denne artikel, hvordan du tilegner dig din profil, så du kan komme i gang med at invitere kunder til at anmelde din virksomhed.

Hvorfor bør jeg tilegne mig min virksomhedsprofil?

Ved at tilegne dig din profil og gå i dialog med dine kunder kan du tage kontrollen over dit omdømme og bruge alle anmeldelser, både positive og negative, til din fordel.

Du vil kunne:

Du vil også få besked, når nogen anmelder din virksomhed. Din TrustScore beregnes ud fra dine anmeldelser, så det er nyttigt at vide, hvad dine kunder synes om din service, og hvordan du kan gøre den endnu bedre.

Hvordan tilegner jeg mig min profil?

Sådan tilegner du dig din profil:

1. Gå til dk.trustpilot.com, og klik på Opret gratis konto på sitet For virksomheder.

1. På siden Opret en gratis konto skal du angive dit website, virksomhedsnavn, fulde navn, arbejdsmail og telefonnummer i de relevante felter. Vælg derefter dit land fra rullemenuen, og klik på Opret konto.

1. Du vil nu modtage en e-mail om, at du skal aktivere din Trustpilot-konto. Klik på Aktivér konto.

1. Angiv din adgangskode i feltet Adgangskode på siden Angiv adgangskode. Sæt hak i boksen med Trustpilots vilkår og betingelser, og klik på Afslut opsætningen.

Nu mangler du bare at verificere dit domæne, så er du færdig.