​​Jeg kender ikke mine login-oplysninger til min profil

I denne artikel kan du læse, hvordan din brugerprofil blev oprettet, og hvordan du tilgår den, hvis du ikke kender dine login-oplysninger.

Har jeg en brugerprofil?

Hvis du tidligere har anmeldt en virksomhed på Trustpilot, uanset om du blev inviteret til det af den pågældende virksomhed eller skrev en anmeldelse på eget initiativ, har du en brugerprofil.

Hvis du skrev din første anmeldelse som svar på en invitation, blev der automatisk oprettet en profil til dig med din oplyste e-mailadresse, da du offentliggjorde anmeldelsen.

Jeg kender ikke mine login-oplysninger

Nogle gange er folk, der har skrevet en anmeldelse på baggrund af en invitation, ikke klar over, at der er blevet oprettet en brugerprofil til dem, og de er derfor i tvivl om, hvordan de logger ind.

Hvis du gerne vil ind på din profil, men ikke kan huske dine login-oplysninger, har du to muligheder:

1. Søg efter e-mails fra Trustpilot i din mailindbakke. Du bør kunne finde en velkomstmail, som vi sendte til dig, da du skrev din første anmeldelse. Klik på linket i e-mailen for at blive omdirigeret til din Trustpilot-brugerprofil.

2. Du kan anvende den e-mailadresse, der blev brugt til at oprette din profil (det er den samme e-mailadresse, du brugte til at kommunikere med virksomheden, du anmeldte), til at nulstille din adgangskode på Trustpilots login-side.

Hvorfor kan jeg ikke skrive anonyme anmeldelser?

Tillid og gennemsigtighed er nogle af vores kerneværdier, da de er med til at beskytte vores community og sikre de samme vilkår for alle.

At tillade anonyme anmeldelser strider imod vores kerneværdier, og det kan føre til et øget misbrug på vores platform, hvilket gør det svært at opretholde et sikkert community med de samme vilkår for alle.

Du kan dog frit vælge et brugernavn og dermed skjule din identitet, men din profil skal være forbundet til en e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, i tilfælde af der er spørgsmål til din anmeldelse. Det er også et krav ifølge branchereglerne.

Nyttige artikler

Skal jeg oprette en brugerprofil på Trustpilot?