Jeg kender ikke mine loginoplysninger

I denne artikel kan du læse, hvordan du finder dine Trustpilot-loginoplysninger, så du kan tilgå din profil og anmelde virksomheder.

Sådan finder du dine loginoplysninger

Hvis du tidligere har anmeldt en virksomhed på Trustpilot, har du en brugerprofil, uanset om du skrev anmeldelsen på eget initiativ eller blev inviteret af en virksomhed.

Hvis du ikke er sikker på, hvad dine loginoplysninger er, har du to muligheder for at finde dem.

Forsøg at logge ind med en e-mailadresse

1. Klik på Log ind øverst til højre på Trustpilots hjemmeside.
  2. Klik på Log ind via e-mailloginsiden.
  3. Klik på Glemt adgangskode?, og indtast din e-mailadresse i feltet E-mail.
    • Hvis der er en profil knyttet til e-mailadressen, sendes en e-mail til den med et link til at nulstille adgangskoden. Åbn e-mailen, nulstil din adgangskode, og log ind på Trustpilot.
    • Hvis du får en fejlmeddelelse, kan du prøve igen med en anden e-mailadresse.

Søg i din e-mailindbakke

1. Log ind på din e-mailkonto.
  2. Søg efter e-mails, der indeholder ordet "Trustpilot".
  3. Hvis du finder den velkomstmail, du modtog, da du skrev din første anmeldelse på Trustpilot, skal du klikke på linket i e-mailen, så bliver du omdirigeret til din Trustpilot-profil.

Hvorfor kan jeg ikke skrive anonyme anmeldelser?

Tillid og gennemsigtighed er nogle af Trustpilots kerneværdier, som er med til at beskytte vores community og sikre de samme vilkår for alle. Anonyme anmeldelser fjerner brugerens ansvar og kan føre til misbrug af vores platform. For at forhindre dette skal alle, der skriver en anmeldelse, have en brugerprofil.

Du kan dog frit vælge et brugernavn og dermed skjule din identitet, men din profil skal være forbundet til en e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, i tilfælde af der er spørgsmål til din anmeldelse. Dette er også et krav ifølge branchereglerne.