Sådan opretter du en brugerprofil på Trustpilot

Du kan til enhver tid gå ind på Trustpilot og udforske indholdet på vores platform. Men hvis du også vil skrive anmeldelser, skal du oprette en brugerprofil, og i denne artikel kan du finde ud af, hvordan du gør.

For at skrive en anmeldelse på Trustpilot skal du tilmelde dig og oprette en brugerprofil. Vi arbejder hårdt for at sikre åbenhed omkring vores platform og for at sikre, at alle anmeldelserne er skrevet af virkelige mennesker, der har haft en reel oplevelse med en virksomhed. Hver anmeldelse skal være knyttet til en profil, der har en virkelig person bag.

Du kan oprette en profil ved at tilmelde dig via e-mail, Facebook eller Google.

Tilmeld dig via e-mail

1. Gå ind på trustpilot.dk, og klik på Log ind øverst til højre.
  2. Klik på Fortsæt med e-mail på næste side.
  3. Indtast din e-mailadresse, klik på Fortsæt med e-mail, og angiv derefter dit navn.

Bemærk: Det navn, du angiver, er dit brugernavn på Trustpilot og vises offentligt ved siden af dine anmeldelser. Du kan til enhver tid ændre dit brugernavn.
  1. Læs og acceptér vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken, og klik derefter på Tilmeld dig. Så modtager du automatisk en e-mail fra os med en 4-cifret bekræftelseskode.

1. Hvis du ikke har modtaget den inden for få minutter, skal du tjekke din spammappe.
  2. Kopiér den tilsendte kode, gå tilbage til Trustpilot, og indsæt den. Hvis du har angivet koden korrekt, bliver du automatisk bekræftet som bruger og logget ind.

Tilmeld dig via Facebook

1. Gå ind på trustpilot.dk, og klik på Log ind øverst til højre.
  2. Klik på Fortsæt med Facebook på næste side.

1. Hvis du ikke allerede er logget ind på Facebook, skal du angive dine login-oplysninger og klikke på Log ind. Klik derefter på Fortsæt som [dit navn]. Læs og acceptér vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken, og klik på Fortsæt.

1. Hvis du allerede er logget ind på Facebook, skal du klikke på Fortsæt som [dit navn], læse og acceptere vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken og derefter klikke på Fortsæt.
Bemærk: Hvis du bruger dit fulde navn og et profilbillede på Facebook, vises de også på Trustpilot, medmindre du selv ændrer begge dele.

Tilmeld dig via Google

1. Gå ind på trustpilot.dk, og klik på Log ind øverst til højre.
  2. Klik på Fortsæt med Google på næste side.

1. Vælg den Google-konto, du vil forbinde til din Trustpilot-profil, i dialogboksen.

1. Læs og acceptér vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken, og klik på Fortsæt.

Velkommen til Trustpilot.