Hvordan opretter jeg en brugerprofil?

Hvis du gerne vil anmelde en virksomhed på Trustpilot og ikke har prøvet det før, skal du først oprette en brugerprofil.

På Trustpilot skal alle anmeldelser være knyttet til en profil oprettet af en virkelig person. For at beskytte vores platform og sikre de samme vilkår for alle skal dem, der skriver anmeldelser, være virkelige personer med virkelige købs- eller serviceoplevelser.

Du kan sagtens bare læse anmeldelser og bruge dem til at træffe bedre købsbeslutninger. Du behøver kun en profil, hvis du selv vil anmelde en virksomhed.

Sådan opretter du en brugerprofil

1. Klik på Tilmeld dig i øverste højre hjørne på Trustpilots hjemmeside.
  2. tilmeldingssiden skal du vælge en af følgende tre muligheder for at tilmelde dig Trustpilot:
    • Facebook
    • Google
    • E-mailadresse

Tilmeld dig via Facebook

1. Klik på Tilmeld dig via Facebooktilmeldingssiden.
    • Hvis du allerede er logget ind på Facebook, skal du klikke på Jeg accepterer Vilkår og betingelser og Persondatapolitik og derefter på Fortsæt.
    • Hvis du ikke er logget ind på Facebook, skal du indtaste dine loginoplysninger i vinduet Log ind via Facebook og derefter acceptere Trustpilots vilkår og betingelser og persondatapolitik.

Når du tilmelder dig Trustpilot via Facebook, får Trustpilot adgang til din venneliste og din e-mailadresse. Du kan ændre Trustpilots adgang til disse oplysninger.

Hvis du bruger dit fulde navn og et billede på Facebook, bliver begge dele vist på Trustpilot, medmindre du manuelt ændrer det i dine profilindstillinger.

Bemærk: Trustpilot vil aldrig lægge noget op på dine vegne.

Når du er logget ind via Facebook, er du klar til at skrive anmeldelser.

Tilmeld dig via Google

1. Klik på Tilmeld dig via Googletilmeldingssiden.
  2. I vinduet Log ind via Google skal du klikke på den Google-konto, du vil forbinde til din Trustpilot-profil.
  3. Acceptér Trustpilots vilkår og betingelser og persondatapolitik, og klik på Fortsæt.

Tilmeld dig via e-mail

Bemærk: Hvis du har brugt din e-mailadresse til at tilmelde dig Trustpilot efter den 11. november 2019, modtager du en bekræftelseskode på 4 cifre via mail, hver gang du logger ind. Bekræftelseskoden fungerer som dit password.

Du kan bruge din e-mailadresse til at tilmelde dig, hvis du ikke vil forbinde din Trustpilot-profil til et socialt medie eller slet ikke bruger sociale medier.

1. Klik på Tilmeld dig via e-mailtilmeldingssiden.
  2. Indtast din e-mailadresse og dit navn, sæt hak i boksen for at acceptere vilkår og betingelser og persondatapolitik, og klik derefter på Tilmeld.
  3. Klik på linket i den aktiveringsmail, du modtager, for at aktivere din profil.
  4. Angiv en adgangskode til din Trustpilot-profil.

Hvad nu?

Når du har oprettet din brugerprofil, kan du tilpasse dine profilindstillinger. Du kan f.eks. ændre dit visningsnavn eller dine indstillinger for sociale medier for at kontrollere, hvilke oplysninger, der skal være offentligt tilgængelige. Du kan også tilføje et profilbillede.

Hvis du har brug for inspiration til at skrive din første anmeldelse, kan denne artikel være nyttig.