Hvordan opretter jeg en brugerprofil? (for brugere)

Hvis du gerne vil anmelde en virksomhed på Trustpilot og ikke har prøvet det før, skal du først oprette en brugerprofil.

Vi arbejder hårdt for at beskytte vores platform og sikre de samme vilkår for alle vores brugere. Derfor skal alle anmeldelser være knyttet til en profil, som en rigtig person med virkelige købs- eller serviceoplevelser står bag. Det er let at oprette en brugerprofil på Trustpilot – du skal blot forbinde Trustpilot med en eksisterende konto, såsom din Facebook-konto, Google-konto eller e-mailadresse.

Du kan sagtens læse anmeldelser og bruge dem til at træffe bedre købsbeslutninger uden at have en profil. Det er kun, hvis du vil anmelde en virksomhed, at du skal bruge én.

Bemærk: Hvis du har skrevet en anmeldelse på Trustpilot før, enten på eget initiativ eller som svar på en invitation fra en virksomhed, har du allerede en brugerprofil. I tilfælde af at du har glemt dine loginoplysninger, kan vi hjælpe dig med at få adgang til din profil.

Sådan opretter du en brugerprofil

1. Klik på Tilmeld dig i øverste højre hjørne på Trustpilots hjemmeside.
  2. For at tilmelde dig Trustpilot skal du vælge en af følgende tre muligheder:
    • Facebook
    • Google
    • E-mailadresse

Tilmeld dig via Facebook

1. Klik på Fortsæt med Facebooktilmeldingssiden.
    • Hvis du allerede er logget ind på Facebook, skal du klikke på Fortsæt som [Dit navn], acceptere vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken og derefter klikke på Fortsæt.
    • Hvis du ikke er logget ind på Facebook, skal du indtaste dine loginoplysninger i pop op-vinduet og derefter acceptere Trustpilots vilkår og betingelser samt persondatapolitik.

Når du tilmelder dig Trustpilot via Facebook, får vi adgang til din venneliste og e-mailadresse. Du kan dog altid ændre vores adgang til disse oplysninger.

Hvis du bruger dit fulde navn og et billede på Facebook, bliver begge dele vist på Trustpilot, medmindre du manuelt ændrer det i dine profilindstillinger.

Bemærk: Vi vil aldrig lægge noget op på dine vegne.

Når du er logget ind via Facebook, er du klar til at skrive anmeldelser.

Tilmeld dig via Google

1. Klik på Fortsæt med Googletilmeldingssiden.
  2. Vælg den Google-konto, du vil forbinde til din Trustpilot-profil, i pop op-vinduet.
  3. Acceptér Trustpilots vilkår og betingelser samt persondatapolitik, og klik på Fortsæt.

Så enkelt er det.

Tilmeld dig via e-mail

Du kan bruge din e-mailadresse til at tilmelde dig, hvis du ikke vil forbinde din Trustpilot-profil til et socialt medie eller slet ikke bruger sociale medier.

1. Klik på Fortsæt med e-mailtilmeldingssiden.
  2. Indtast din e-mailadresse og klik på Fortsæt med e-mail.
  3. Indtast dit navn (bemærk: dit navn vil blive offentliggjort sammen med dine anmeldelser), markér boksen for at acceptere vilkår og betingelser samt persondatapolitikken, og klik derefter på Tilmeld dig.
  4. En bekræftelseskode på 4 cifre vil blive sendt til din e-mailadresse. Indtast koden for at bekræfte din e-mailadresse og aktivere din Trustpilot-konto.

Du vil modtage en ny bekræftelseskode på 4 cifre via mail, hver gang du logger ind. Bekræftelseskoden fungerer som dit password.

Nu er du klar til at skrive dine første anmeldelser.

Hvad nu?

Når du har oprettet din brugerprofil, kan du tilpasse dine indstillinger. Du kan f.eks. tilføje et profilbillede og ændre dit visningsnavn eller dine indstillinger for sociale medier for at kontrollere, hvilke oplysninger der skal være offentligt tilgængelige.

Hvis du har brug for inspiration, har vi nogle tips til at skrive en anmeldelse. Velkommen til Trustpilot.