​Problemer med at logge ind?

Hvis du tidligere har skrevet en anmeldelse på Trustpilot, har du en brugerprofil. Hvis du har problemer med at finde dine oplysninger og logge ind, kan du finde hjælp i denne artikel.

Har jeg en brugerprofil?

Hvis du tidligere har skrevet en anmeldelse på Trustpilot, uanset om du skrev den på eget initiativ eller blev inviteret af den anmeldte virksomhed, har du en brugerprofil.

Du finder flere oplysninger om emnet i denne artikel.

Jeg kan ikke huske hvilken e-mailadresse jeg brugte

Hvis du har skrevet en anmeldelse som svar på en invitation, vil e-mailadressen, der er tilknyttet din profil, være den e-mailadresse, du brugte, da du bestilte fra eller svarede den anmeldte virksomhed.

Hvis du skrev en organisk anmeldelse, det vil sige på eget initiativ, vil det være nemmest for dig at søge efter Trustpilot i dine mailindbakker for at finde den velkomstmail, du modtog fra os, da du tilmeldte dig.

Ved hjælp af linket i velkomstmailen kan du få adgang til din profil.

Jeg er forbundet via sociale medier

Hvis din Trustpilot-profil er forbundet til en profil på de sociale medier, er dine login-oplysninger de samme som til din profil på de sociale medier.

Hvis du allerede er logget ind på din profil på de sociale medier på den enhed, du bruger, bør det ikke være nødvendigt for dig at logge manuelt ind på Trustpilot. Du skal blot klikke på knappen Log ind via Facebook eller Log ind via Google på siden Log ind.

Jeg kan ikke huske min adgangskode

Hvis du ved, hvilken e-mail du brugte til at foretage dine kontoindstillinger, men ikke kan huske adgangskoden, kan du anmode om en ny adgangskode ved hjælp af e-mailadressen.

1. Gå til siden Log ind, og klik på Log ind via e-mail
  2. Indtast din e-mailadresse i feltet E-mail, og klik på Glemt adgangskode?
  3. Klik på knappen Nulstil adgangskode. Følgende meddelelse vises øverst på siden i en gul boks: Vi har sendt dig en e-mail med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode
  4. Kontrollér din mailindbakke, og følg instruktionerne i e-mailen for at vælge en ny adgangskode