Har jeg en brugerprofil?

Hvis du har anmeldt en virksomhed på Trustpilot, har du en brugerprofil. Hvis du kun har læst anmeldelser men gerne vil i gang med at skrive nogle, skal du oprette en brugerprofil.

Du har allerede en brugerprofil hvis:

Du har anmeldt en virksomhed

Hvis du har anmeldt en virksomhed på Trustpilot, har du en profil. Måske har du tilmeldt dig med din Google- eller Facebook-konto eller en e-mailadresse. Eller også har du skrevet en anmeldelse efter at have modtaget en invitation fra en virksomhed, som du har handlet hos. Uanset hvad har du allerede en Trustpilot-profil.

Har du glemt dine loginoplysninger? Du kan nemt nulstille din adgangskode eller finde ud af, om du er tilmeldt.

Du har ikke en brugerprofil hvis:

Du kun læser anmeldelser på Trustpilot

Du skal ikke have en brugerprofil for at læse anmeldelser på Trustpilot. Alle kan besøge Trustpilots website, søge efter en virksomhed og læse anmeldelser.

Du skal kun oprette en brugerprofil, hvis du vil skrive en anmeldelse.

Kan jeg redigere eller slette min profil?

Ja. Du kan redigere din profil og ændre forskellige oplysninger såsom din placering, foretrukne sprog og visningsnavn.

Hvis du ikke længere ønsker at anmelde virksomheder og være en del af Trustpilots community, kan du slette din brugerprofil. Vær opmærksom på, at sletningen er permanent, og at alle dine anmeldelser også vil blive slettet.