Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

På vores supportcenter finder du oplysninger om bl.a. Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe og produktanmeldelser samt hjælp til at redigere dine anmeldelser og ændre dine kontoindstillinger

​Har jeg allerede en brugerprofil?

Hvis du har anmeldt en virksomhed på Trustpilot, har du en brugerprofil, men hvis du kun har læst anmeldelser, skal du oprette en brugerprofil for at kunne skrive én.

Du har allerede en brugerprofil hvis du:

Tidligere har besluttet (på eget initiativ) at anmelde en virksomhed

Den type anmeldelser kalder vi organiske anmeldelser, og de danner grundlaget for Trustpilot. Når du har skrevet en anmeldelse, har du først oprettet en brugerprofil enten ved hjælp af din e-mailadresse eller en profil på de sociale medier.

Tidligere har reageret på en invitation fra en virksomhed

Anmeldelsesinvitationer er en væsentlig del af Trustpilot, og vi opfordrer virksomheder til at invitere alle deres kunder til at give feedback. Når du har offentliggjort din anmeldelse, bliver der automatisk oprettet en brugerprofil til dig ved hjælp af de oplysninger, vi har fået af den anmeldte virksomhed.

For at få adgang til din profil skal du finde den velkomstmail, vi sendte til dig, da du tilmeldte dig, og klikke på linket i den. Ellers kan du bruge e-mailadressen, invitationen blev sendt til, til at nulstille din adgangskode.

Du har ikke en brugerprofil hvis du:

Har læst anmeldelser, men aldrig har anmeldt en virksomhed og tilmeldt dig

Trustpilot er en åben platform, hvor du kan finde velansete virksomheder, du kan stole på, og dermed træffe bedre beslutninger, når du handler online. Du behøver ikke en brugerprofil for at få gavn af anmeldelser på Trustpilot. Alle kan gå ind på vores website, søge efter en virksomhed og læse anmeldelser om den uden at tilmelde sig.

Du skal kun oprette en brugerprofil, hvis du vil skrive en anmeldelse.

Kan jeg redigere eller slette min profil?

Ja, det kan du godt.

Du kan redigere forskellige profiloplysninger, og så er det selvfølgelig altid muligt for dig at slette din brugerprofil.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter din profil, bliver alle dine anmeldelser også slettet, og du kan ikke fortryde handlingen.

Kommentarer

0 kommentarer