Sådan finder du din anmeldelse

Har du skrevet en anmeldelse på Trustpilot, som du ikke kan finde? I denne artikel kan du læse, hvordan du finder den og de andre anmeldelser, du har skrevet, fra din Trustpilot-profil.

Nogle virksomheder modtager hundredvis af anmeldelser hver uge. Når du ikke er logget ind på Trustpilot, kan det derfor være svært at finde din anmeldelse på virksomhedens profil.

Du skal dog blot logge ind på din Trustpilot-profil, så vises din anmeldelse øverst på virksomhedsprofilen. Hvis du i stedet vil se alle dine anmeldelser, kan du følge nedenstående trin:

Sådan finder du alle dine anmeldelser

Du kan finde alle dine anmeldelser på din Trustpilot-profil:

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre på Trustpilots hjemmeside.
  2. Vælg Mine anmeldelser fra rullemenuen.

1. På din profilside kan du se alle dine anmeldelser.

Sådan håndterer du dine anmeldelser

Når du har fundet dine anmeldelser, har du flere muligheder:

• Har du brug for at redigere eller slette en anmeldelse? Læs hvordan her.
  • Hvis en af dine anmeldelser er blevet rapporteret, får du en notifikation med instruktioner om, hvordan du får anmeldelsen lagt online igen.
  • Hvis en virksomhed har besvaret en af dine anmeldelser, kan du finde deres svar under Mine anmeldelser.

Derudover kan du se, hvor mange der har set dine anmeldelser, og hvor mange der har fundet dem nyttige.