​Hvordan finder jeg min anmeldelse?

Har du skrevet en anmeldelse på Trustpilot, som du ikke kan finde? Du kan nemt tjekke status på denne og de andre anmeldelser, du har skrevet, fra din Trustpilot-profil.

Nogle virksomheder får mange anmeldelser hver uge, så det kan være svært at finde en anmeldelse, du skrev for et stykke tid siden, hvis du bare scroller gennem siderne.

Som Trustpilot-bruger er alle de anmeldelser, du har skrevet, heldigvis samlet ét sted, så du nemt kan finde dem.

Log ind på din Trustpilot-profil

Du skal være logget ind på Trustpilot for at kunne se dine personlige indstillinger og anmeldelser.

Klik på Log ind øverst til højre på Trustpilots startside, og log ind med den e-mailadresse, du brugte til at oprette profilen.

Sådan finder du dine anmeldelser

1. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre
  2. Vælg Mine anmeldelser fra rullemenuen

1. Du kan se alle dine anmeldelser samlet på din personlige profilside

Håndtér dine anmeldelser

Du kan nemt se, om nogle af dine anmeldelser afventer handling fra dig, f.eks. hvis de er blevet besvaret eller rapporteret, og vi har anmodet om flere oplysninger fra dig. Du kan også håndtere dine anmeldelser fra din profilside, hvis du skal redigere eller slette en anmeldelse, og du kan f.eks. se, hvor mange der har læst eller fundet dine anmeldelser nyttige.