Sådan forbinder du din Trustpilot-profil med Facebook

Når du forbinder din Trustpilot-profil til Facebook, kan dine venner se dine anmeldelser, og du kan læse deres. Hvis du har forbundet din Trustpilot-profil med din Facebook-konto, kan dine Facebook-venner se dine anmeldelser, når de logger ind på deres Trustpilot-profil.

Forbind med Facebook

  1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over brugerikonet i øverste højre hjørne, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.

  1. Klik på Forbind med Facebook under Sociale indstillinger.

  1. Hvis du ikke allerede er logget ind på Facebook, skal du angive dine login-oplysninger og klikke på Log ind. Klik derefter på Fortsæt som [dit navn]. Læs og acceptér vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken, og klik på Fortsæt.

  1. Hvis du allerede er logget ind på Facebook, skal du klikke på Fortsæt som [dit navn], læse og acceptere vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken og derefter klikke på Fortsæt.

Administrér indstillinger

Når du har forbundet din Trustpilot-profil med din Facebook-konto, kan du administrere, hvordan de interagerer med hinanden ved at justere dine indstillinger.

  1. Log ind på din Facebook-konto og vælg Indstillinger og privatindstillinger > Indstillinger > Apps og websites.

  1. Klik på Vis og rediger ud for Trustpilot-ikonet.

  1. Brug skydeknappen i dialogboksen til at aktivere eller deaktivere Trustpilots adgang til din e-mailadresse og venneliste. Du kan også ændre indstillingerne for notifikationer og synlighed.

  1. Klik på Gem for at bekræfte dit valg.

Læs dine venners anmeldelser

Når du har forbundet din Trustpilot-profil med din Facebook-konto, kan du læse dine venners Trustpilot-anmeldelser samme sted, hvor du kan se dine egne.

Bemærk: For at aktivere denne funktion skal du give Trustpilot adgang til din venneliste i dine indstillinger.
  1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over brugerikonet i øverste højre hjørne, og vælg Mine anmeldelser fra rullemenuen.
  2. Her kan du læse dine venners anmeldelser sammen med dine egne.
Bemærk: Trustpilot vil aldrig lægge noget op på Facebook på dine vegne.

Afbryd forbindelsen til Facebook

Hvis du ikke vil dele dine anmeldelser med dine Facebook-venner, kan du afbryde forbindelsen mellem din Trustpilot-konto og Facebook. Du vil nu ikke længere se dine venners anmeldelser, og de vil ikke se dine.

  1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over brugerikonet i øverste højre hjørne, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.
  2. Klik på Afbryd forbindelse til Facebook under Sociale indstillinger.
Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.