​Kan mine venner på Facebook se mine anmeldelser?

Når du forbinder din Trustpilot-profil til Facebook, kan dine venner se dine anmeldelser, men kun fra bestemte Trustpilot- og Facebook-sider.

Hvor kan mine venner på Facebook se mine anmeldelser?

Hvis dine Facebook-venner tilfældigvis går ind på den side, hvor du oprindeligt skrev din anmeldelse, kan de se den, og ellers skal de gå ind under Mine anmeldelser på deres egen side på Trustpilot for at se anmeldelsen.

Når du befinder dig på Trustpilots hovedside, kan du til enhver tid klikke på dit profil-ikon og vælge Mine anmeldelser.

Hvis din profil er forbundet med Facebook, kan du også finde boksen Anmeldelser skrevet af mine venner og deres forbindelser til højre på siden Mine anmeldelser. Hér kan du se, hvilke virksomheder dit netværk har anmeldt for nylig.

Det samme gælder for dine venner (hvis deres profil er forbundet til Facebook), så vises dine seneste anmeldelser i denne boks på deres profil.

Bemærk: Trustpilot vil aldrig lægge noget op på Facebook på dine vegne, så dine anmeldelser vil kun blive vist på Facebook, hvis virksomheden, du anmelder, har aktiveret Trustpilot-appen på deres side.

Få mest muligt ud af Trustpilot med Facebook

Udover at være en praktisk måde at logge ind på kan du med Trustpilots Facebook-integration nemt se, hvilke virksomheder dit netværk anmelder lige nu og omvendt.

Mange mennesker har fremfor alt tillid til personlige anbefalinger. Ved at forbinde Trustpilot med Facebook kan du hurtigt og nemt se dine venners personlige anbefalinger.

Hvordan undgår jeg at mine Facebook-venner ser mine anmeldelser?

Hvis du ikke vil dele dine anmeldelser med dine Facebook-venner, kan du altid afbryde forbindelsen til Facebook under dine indstillinger.

Du skal blot klikke på dit profil-ikon i øverste højre hjørne på en hvilken som helst Trustpilot-side og vælge Mine indstillinger fra rullemenuen. Under Sociale indstillinger kan du vælge Afbryd forbindelse til Facebook.

Bemærk: Du vil heller ikke kunne se dine venners anmeldelser.