​Kan mine venner på Facebook se mine anmeldelser?

Når du forbinder din Trustpilot-profil til Facebook, kan dine venner se dine anmeldelser, men kun fra bestemte Trustpilot- og Facebook-sider.

Hvis du har forbundet din Trustpilot-profil med din Facebook-konto, kan dine Facebook-venner se dine anmeldelser, når de logger ind på deres Trustpilot-profil. Din onkel, dine klassekammerater og dine venners venner kan altså læse alle dine anmeldelser, og du kan læse deres.

Læs dine venners anmeldelser

Vil du vide, hvad dine venner synes om forskellige virksomheder? Hvis du har forbundet din Trustpilot-profil med din Facebook-konto, kan du nemt læse, hvad dine venner har skrevet på Trustpilot.

Sådan finder du dine venners anmeldelser:

  1. Før markøren hen over dit navn på Trustpilots website, og vælg Mine anmeldelser fra rullemenuen.
  2. Til højre på siden Mine anmeldelser finder du boksen Anmeldelser skrevet af mine venner og deres forbindelser. Her vises anmeldelser skrevet af folk i dit netværk.

Bemærk: Trustpilot vil aldrig lægge noget op på Facebook på dine vegne, så dine anmeldelser vil kun blive vist på Facebook, hvis virksomheden, du anmelder, har aktiveret Trustpilot-app'en på deres side.

Hvordan undgår jeg at mine Facebook-venner ser mine anmeldelser?

Hvis du ikke vil dele dine anmeldelser med dine Facebook-venner, kan du afbryde forbindelsen mellem din Trustpilot-konto og Facebook.

  1. Før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne på Trustpilots website, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.
  2. Klik på Afbryd forbindelse til Facebook under Sociale indstillinger.

Du vil nu ikke længere se dine venners anmeldelser, og de vil ikke se dine.