Trustpilots PrestaShop-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores PrestaShop-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Download integrationen

Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Integrationer > E-commerce > PrestaShop. Klik derefter på Download.

Installér integrationen

1. Fra din PrestaShop Admin-side skal du vælge Modules > Module Manager.
  2. Klik på Upload a module, og vælg den plugin-fil, du lige har downloadet. Når installationen er fuldført, skal du klikke på Configure.
  3. Vælg din Business Unit fra rullemenuen, og markér feltet for at acceptere vilkår og betingelser. Klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, vises Trustpilot-fanen på din PrestaShop Admin-side. Du finder den under More nederst i menuen til venstre, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Konfigurér dine invitationer

En ordre fra din PrestaShop-webshop trigger automatisk en invitation til dine kunder til at skrive serviceanmeldelser på Trustpilot. Sådan konfigurerer du dine invitationer:

1. Fra din PrestaShop Admin-side skal du vælge Modules > Module Manager. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre under More, og vælg Invitations.
  2. Konfigurér din Invitation trigger ved at vælge mellem to muligheder. Vælger du Order confirmed, bliver der sendt en invitation til dine kunder, mens deres ordrer bliver behandlet, og vælger du Order completed, bliver der først sendt en invitation til dine kunder, når deres ordrer er færdigbehandlet.
  3. Du kan også angive Sender Name, Reply-to Email, Trustpilot website, Send Delay, Language of email template og email template.
  4. Klik til sidst på Gem ændringer.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du inkludere dem i dine invitationer ved at følge disse trin:

1. Fra din PrestaShop Admin-side skal du vælge Modules > Module Manager. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre under More, og vælg Product Reviews.
  2. Brug skydeknappen Enable to start getting product reviews under Turn product review invitations on til at aktivere produktanmeldelser.
  3. Udfyld produktoplysningerne SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) og MPN (Manufacturer Part Number) – disse felter er dog valgfrie.
  4. Klik til sidst på Gem ændringer.

Invitér kunder

Du kan invitere de kunder, der har afgivet en ordre inden for den sidste uge til 6 måneder, ved at følge disse trin:

1. Fra din PrestaShop Admin-side skal du vælge Modules > Module Manager. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre under More, og vælg Past Orders.
  2. Vælg den ønskede tidsperiode under Select all your orders from the past.
  3. Klik på Sync up orders for at gemme.

Tilføj eller slet en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din PrestaShop-integration.

1. Fra din PrestaShop Admin-side skal du vælge Modules > Module Manager. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre under More.
  2. Klik på fanen TrustBox i menuen øverst på siden.
  3. Vælg dit foretrukne layout og den ønskede TrustBox.
  4. Vælg hvilken side TrustBoxen skal placeres på. Du kan se, hvordan TrustBoxen vil se ud på din side, ved at trække den over på den.
  5. Når du er tilfreds med TrustBoxens placering og layout, skal du klikke på Publish changes.
  6. Hvis du vil slette en TrustBox fra dit site, skal du føre markøren hen over den og klikke på papirkurven. Klik herefter på Publish changes.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre på din PrestaShop Admin-side.
  2. Klik på Clear the Integration Key under Settings, og derefter på Save changes.

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

1. Fra din PrestaShop Admin-side skal du vælge Modules > Module Manager.
  2. Vælg Trustpilot Reviews, og klik på dropdown-symbolet ved siden af Configure.
  3. Klik på Uninstall.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.