Guide: Trustpilots PrestaShop-app

Med Trustpilots gratis PrestaShop-app kan du nemt invitere kunder til at skrive bruger- og produktanmeldelser på Trustpilot. Indstil appen til at automatisere dine invitationer, så du nemt kan indsamle anmeldelser.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

PrestaShop-appen i korte træk

• Nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en invitation til at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • PrestaShop-plugin'et understøtter flere shops i versionerne 1.5, 1.6 og 1.7.

Sådan opsætter du PrestaShop-appen

Forbind din PrestaShop til Trustpilot med 3 nemme trin:

1. Angiv dine e-mailindstillinger.
  2. Download PrestaShop-plugin'et til din computer, og kopiér installationsnøglen.
  3. Upload og installér plugin'et i din webshop.

Angiv dine e-mailindstillinger

1. Log ind på din virksomhedskonto, og klik på Integrationer. Gå derefter ind under Apps, og klik på Forbind nu under PrestaShop.
  2. Du vil blive omdirigeret til PrestaShops integrationsguide. Klik på Fortsæt.
  3. Angiv dine e-mailoplysninger:
    • Afsendernavn: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
    • Svar-mailadresse: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
    • Trustpilots website: Den destinationsside, dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige landestandarder, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
    • Forsinkelse af afsendelse: En ordre fra din PrestaShop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før vi rent faktisk sender e-mailen. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser? Hvis du bruger vores produktanmeldelsesfunktion, kan du vælge Ja for at inkludere en invitation til at skrive en produktanmeldelse.

1. Vælg en e-mailskabelon.
    • Vælg den skabelon, du vil sende til dine kunder. Du kan tilgå og redigere skabeloner på din virksomhedskonto under Skabelon-editor. Du finder flere oplysninger her.
    • Du kan sende en test-invitation til dig selv, så du kan se, hvordan den ser ud. Det er dog kun muligt for brugeranmeldelser. Du kan færdiggøre din opsætning ved at klikke på Fortsæt.
  1. Læs de juridiske betingelser, og bekræft dine invitationsoplysninger ved at klikke på Fortsæt.

Download Trustpilot-plugin'et

Når du har foretaget dine e-mailindstillinger, skal du downloade Trustpilot-plugin'et til din computer ved at vælge Klik her for at downloade filen.

Derefter skal du klikke på Kopiér nøglen og gå til din PrestaShop-webshop.

Installér Trustpilot-plugin'et i PrestaShop

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på PrestaShop back-office og installere det.

1. For at installere plugin'et anbefaler vi dig at bruge PrestaShops officielle guide.
  2. Når du har installeret plugin'et, skal du åbne konfigurationssiden for plugin'et og indsætte installationsnøglen, du har kopieret fra din Trustpilot-virksomhedskonto.
  3. Klik på Gem.
  4. Når du har gemt plugin-konfigurationerne, skal du gå tilbage til din virksomhedskonto og færdiggøre integrationen ved at klikke på Færdig! Jeg har installeret plugin'et.

Konfigurér Trustpilot-plugin'et i PrestaShop

Når du har installeret plugin'et, kan du konfigurere det. Husk at klikke på Gem.

Obligatoriske parametre

Installationsnøgle: Indsæt den installationsnøgle, du har kopieret fra din virksomhedskonto.
Invitationstrigger: Vælg, hvornår din invitation skal sendes. Der er tre muligheder for at forsinke afsendelsen af invitationer:

• Ordre bekræftet – Send invitationen, når virksomheden har bekræftet ordren.
  • Afsendt – Send invitationen, når ordrestatussen skifter til Afsendt.
  • Leveret – Send invitationen, når ordrestatussen skifter til Leveret.

Valgfrie parametre

• SKU (Stock Keeping Unit) – Vælg det felt, der indeholder SKU-værdien.
  • GTIN (Global Trade Item Number) – GTIN'et er et globalt unikt 14-cifret nummer, der bruges til at identificere varer, produkter eller services. Vælg det felt, der indeholder GTIN-værdien.
  • MPN (Manufacturer Part Number) – Vælg det felt, der indeholder MPN-værdien.