Opsætning af Trustpilots PrestaShop-plugin

Med Trustpilots gratis PrestaShop-plugin kan du automatisk indsamle bruger- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje en TrustBox og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer PrestaShop-plugin'et i din webshop.

Bemærk: Dette plugin er udviklet til virksomheder, som bruger PrestaShop eCommerce-platformen. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre apps her. Vær opmærksom på, at hvis du bruger andre automatiske invitationsmetoder, skal du deaktivere dem for at undgå at sende invitationerne to gange.

PrestaShop-plugin'et i korte træk

• Automatisér dine anmeldelsesinvitationer — nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en opfordring om at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder på én gang.
  • Tilføj en TrustBox med plugin'et.

Sådan opsætter du PrestaShop-plugin'et

Forbind din PrestaShop-webshop til Trustpilot med 2 nemme trin:

1. Download PrestaShop-plugin'et til din computer.
  2. Upload og aktivér plugin'et i din webshop.

Sådan downloader du PrestaShop-plugin'et

Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > PrestaShop, og klik på Forbind nu. Klik derefter på Download.

Sådan installerer du PrestaShop-plugin'et

Når du har downloadet plugin'et, kan du logge ind på din PrestaShop Admin-side og installere det:

1. Gå til Modules and Services > Modules and Services, hvor du øverst i højre side vil se Add a new module.

1. Klik på Add a new module og derefter på Choose a file.
  2. Vælg den Trustpilot plugin-fil, du lige har downloadet. Når den vises i Module file-feltet, kan du klikke på Upload this module.

1. Rul ned gennem listen over moduler, så ser du Trustpilot reviews-plugin'et i højre side af skærmen. Hvis du ikke ser plugin'et, kan du søge efter det ved at skrive Trustpilot i søgefeltet. Når du kan se plugin'et, skal du klikke på Install.

Når plugin'et er installeret, vil du se beskeden "Module(s) installed successfully". Du skal nu acceptere persondatabetingelserne, og herefter kan du gå i gang med at bruge plugin'et.

Sådan konfigurerer du PrestaShop-plugin'et

Når plugin'et er installeret, har du følgende konfigurationsmuligheder:

• Angiv dine e-mailoplysninger.
  • Tilføj en TrustBox ved hjælp af plugin'et.
  • Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations, og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders e-mailindbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, dine kunder bliver sendt til for at skrive deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige landestandarder, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din PrestaShop-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Her kan du angive, hvor mange dage der skal gå, før du ønsker invitationen sendt. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Konfigurér invitationstriggeren

Under General kan du indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationerne til dine kunder.

Vælg Order confirmed, hvis du vil invitere dine kunder, når status i PrestaShop er Payment accepted. Vælg Order completed, hvis du vil invitere dem, når status er Shipped/Delivered.

Tilføj en TrustBox med plugin'et

Du kan tilføje en TrustBox ved hjælp af PrestaShop-plugin'et:

1. Klik på Choose a TrustBox.
  2. Du bliver nu sendt til Trustpilots TrustBox-bibliotek.
  3. Når du har valgt en TrustBox, skal du klikke på Hent kode.
  4. Kopiér den anden kode-snippet, og gå tilbage til din PrestaShop Admin-side.
  5. Indsæt koden i TrustBox code snippet-boksen.
  6. Du kan nu se en forhåndsvisning af din TrustBox og placere den, hvor du vil.
  7. Klik på Save changes for at offentliggøre din TrustBox.

Flere konfigurationsmuligheder:

• Page – Du kan placere TrustBoxen på din destinationsside, kategoriside eller produktside.
  • Position – Vælg, hvor på siden du vil placere TrustBoxen.
  • Horizontal offset – Vandret placering.
  • Vertical offset – Lodret placering.

Klik på Save changes for at gemme dine ændringer.

Hvis du vælger Product TrustBoxen opdateres attributten SKU (Stock Keeping Unit) automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Invitér dine tidligere kunder

Med plugin'et kan du invitere tidligere kunder, som har afgivet en ordre i de seneste 7 dage til 1 år. Vælg det ønskede tidsinterval, og klik på Sync up orders, så synkroniseres dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Oversigt over synkroniserede ordrer

Her ser du en oversigt over dine synkroniserede ordrer, så du ved, om det lykkedes at synkronisere alle, eller om nogen mislykkedes.

Nederst på siden er en liste med oplysninger om de mislykkede ordrer. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du bruger Trustpilots produktanmeldelsesfunktion, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med PrestaShop-plugin'et. Læs mere om invitationer og invitationsskabeloner.

Klik på Enable to start getting product reviews for at komme i gang med at sende produktanmeldelsesinvitationer.

Når du har aktiveret produktanmeldelsesfunktionen, kan du konfigurere felterne til produkt-SKU, GTIN og MPN i PrestaShop for at fortælle Trustpilot, hvor på din PrestaShop-platform du gemmer disse oplysninger. Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

I øjeblikket har vi ikke et testmiljø til testningsformål til rådighed.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.