Sådan installerer du Trustpilots PrestaShop-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores PrestaShop-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Download integrationen

Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Integrationer > E-commerce > PrestaShop, og klik på Download zip-fil.

Installér integrationen

1. Log ind på din PrestaShop-konto, og gå til Modules > Module Manager.
  2. Klik på Upload a module, og vælg den plugin-fil, du lige har downloadet. Når installationen er fuldført, skal du klikke på Configure.
  3. Vælg din Business Unit fra rullemenuen, og markér feltet for at acceptere vilkår og betingelser. Klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, finder du Trustpilot-fanen under More nederst i menuen til venstre på din admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger, sende anmeldelsesinvitationer og tilføje en TrustBox.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Næste: Trustpilots PrestaShop-integration: Sådan sender du anmeldelsesinvitationer